Maminka.czNákupy s Maminkou

Nákupy s Maminkou jsou opět po roce tady! Nakupujte se slevou

redakce 8.  11.  2018
Nákupy s Maminkou jsou opět po roce tady! Slevové kupony najdete v listopadovém vydání časopisu Maminka, které je právě na stáncích. Od 8. do 11. 11. můžete výhodně nakoupit se slevami až 50 % ve vybraných obchodech a e-shopech kosmetiku, oblečení, hračky, dětské potřeby, doplňky do domácnosti nebo nábytek. Čekají vás i slevy na neinvazivní zákroky či dermatologická ošetření.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Redakce Maminky se vydala už ve čtvrtek na výhodné nákupy do prodejny ETA v pražských Butovicích, kde si prohlédla celý sortiment, a hlavně jsme si všechny pořídily už dopředu některé vánoční dárky se slevou 20 % (slevy platí i na e-shopu) a nechaly si ukázat i celou řadu produktů do domácnosti, které nám, maminkách, ušetří spoustu času.

Zajely jsme do Hostivice na Praze-západ, kde sídlí velká prodejna Malvík. Tady seženete veškerou výbavu pro děti, od kosmetiky až po kočárky a autosedačky (slevy na e-shopu až 20 %).

Novinky mezi autosedačkami i kočárky

I když už se na žádná další miminka v redakci „nechystáme“, s chutí jsme si prohlédly novinky mezi kočárky a taky autosedačky, které měníme jako na běžícím pásu, jak nám děti rostou!

Nakonec jsme nakoupily i pár drobností a dárků pod stromeček a vydaly jsme se zpátky do Prahy na Kliniku Yes Visage. Tady jsme se dozvěděly podrobnosti o zákrocích, které klinika nabízí, popovídaly si s plastickým chirurgem a objednaly se na dermatologické zákroky s výhodnou slevou 20 % (na neinvazivní zákroky až 50 %!).

A pozor, u některých e-shopů je platnost akce prodloužena! Tak hurá pro Maminku a pro výhodné kupony, nákupy začínají!

Další informace a kupony do eshopů najdete ZDE

Maminka roku jde do finále! I vy můžete ovlivnit, kdo vyhraje
Listopadová Maminka je tu a má 308 stran! Podívejte se, jak se fotila titulka
Témata: Nákupy s Maminkou, Nákupy, Nákupní tipy, Vánoce 2018, Kosmetika, Hostivice, Klinika YES VISAGE, Neinvazivní zákrok, Zákrok, Listopadové vydání, Butovice, Běžící pás, E-shop, Maminka, Plastický chirurg, Nákup, Eta, Visa, Praha, Dětská potřeba, Výhodný nákup, Vánoční dárek, Výhodná sleva, Celý sortiment, Sleva