Vítr a mráz – již žádný problém!

Reklama 14.  10.  2014
Tato nepříjemná kombinace už nemusí narušit radostné dovádění vašich dětí v přírodě. Nejpraktičtějším řešením do takového počasí jsou kombinézy z funkčních materiálů! Poradíme vám, které značky jsou opravdu kvalitní a jako bonus zjistíte, jak získat exkluzivní slevu na nákup kombinézy pro své dítko!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Zachumlaní od hlavy až k patě téměř od narození

Zvláštní kategorii tvoří kombinézy pro děti od tří měsíců, vyrobené z toho nejjemnějšího fleecu. Vytváří je holandská firma Lodger, známá svými chytrými, multifunkčními produkty. Ani u kombinézy SKIER vývojáři praktickými nápady nešetřili a tak vás nepřekvapí, že je kombinéza opatřena založitelnými rukávy, elastickými manžetami na nohavicích, všitou gumou v pase, či šikovným asymetrickým zipem usnadňujícím přebalování. Pro letošní sezónu si ji můžete pořídit v sedmi příjemných barvách. Nápadité fleecové kousky, které vaše dítě promění v kouzelného medvídka, najdete také v sortimentu společnosti Columbia a to pod názvem Columbia Foxy Baby.

Klepněte pro větší obrázek

Nečistoty prostě a jednoduše setřete díky technologii Omni Shield

Právě americká značka Columbia ze svých dílen rok, co rok vysílá nové, technologicky propracovanější kombinézy, které splňují ty nejvyšší nároky. S využitím technologie Omni-Shield, která zabraňuje nasáknutí tekutiny do vlákna, čímž zabraňuje jeho provlhnutí, ale i znečištění, se právem řadí na špičku ve svém oboru. Tuto jedinečnou technologii najdete například u kombinéz Snuggly Bunny, které nabízíme již od velikosti 62 a v mnoha pestrých variantách!

Testováno na dětech!

Průkopníkem dětských overalů se již v 70. letech minulého století stala finská značka Reima. Tato firma prosazuje heslo, že by si děti měly hrát venku opravdu za každého počasí a neměly by být ničím omezovány. Proto své oblečení vyvíjí dle nejpřísnějších kvalitativních požadavků a norem a testuje ho přímo na dětech – ve finské školce v Kankaanpää. Svými designy je pak právě tahle značka vždy o krok napřed.

Klepněte pro větší obrázek

Lego - to není jen stavebnice

Hravé kombinézy značky Lego wear jsou letošní horkou novinkou. Kolekce Lego Tec zima 2014-15 přináší kvalitní, funkční a především neotřelé designy. Samozřejmostí jsou u těchto kombinéz vlastnosti jako – vodě a větru odolnost, prodyšnost, elasticita, bezpečnost a naprosté pohodlí!

Získejte tu pravou kombinézu pro své dítě se slevou 20%!

Chcete své děťátko také vybavit na zimu? Pak využijte jedinečné příležitosti a získejte slevu 20% na jakoukoliv kombinézu ze sortimentu e-shopu www.ondalek.cz.

Sleva platí pro prvních dvacet objednávajících, do 31. 10. 2014, pouze jednou a nesčítá se s dalšími slevami a akcemi! Stačí ve své objednávce vepsat do poznámky heslo Mam-PR-kombinezy20.