Maminka.czMateřství

13 situací, ve kterých se zaručeně pozná každá máma. Takhle vypadá realita s miminkem!

Simona Formánková 30.  11.  2021
Kdo je připraven, není zaskočen! Tak zní jedna z životních pravd. Jde to ovšem aplikovat i na mateřství? Dá se díky zkušenějším kamarádkám, chytrým knihám a dokonalému plánu předejít tvrdému střetu s realitou ve chvíli, kdy si přivezete váš sladký uzlíček z porodnice? Tato máma se rozhodla jít s pravdou ven. Podívejte se, jak zachytila první dny s miminkem.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Naprosté vyčerpání, mísící se s pocitem zamilovanosti a neskonalého štěstí. Možná i takto by se daly popsat první chvíle, které prožívá novopečená maminka se svým miminkem. A přesto, že vás zkušenější kamarádky možná varovaly už během těhotenství, na realitu se jednoduše připravit nedá.

Maminka a blogerka Becky Vieira byla jednou z těch, které mateřství zaskočilo. A přestože si v těhotenství myslela, že je na svoji novou roli dokonale připravená, opak byl pravdou. Rozhodla se tedy ostatním maminkám ukázat realitu bez příkras a na svém Instagramu fotografiemi vtipně dokumentuje svůj běžný život s miminkem.

VIDEO: Co jste možná nevěděli o kojení

A protože zkušeností a historek už má požehnaně, přemýšlí nad trefným názvem svých memoárů... Nad jejími "hesly" se prostě musíte pousmát, posuďte sami:

1) Pokud přestanete kopat nohama, můžete spát déle než pět minut.

2) 3:47 ráno není nejvhodnější čas na breptání.

3) Budu tě stále muset držet při usínání za ruku, i když budeš na vysoké?

4) Jste si OPRAVDU JISTÍ, že muži nemohou kojit? Může to někdo raději vyzkoušet ještě jednou?

 5) Sýre a čokoládo, hrozně mi chybíte! Proč zrovna vy musíte být tím, co mému synovi nedělá dobře?

6) Jak mohu být tak moc zamilovaná do stvoření, které mě chce zjevně přivést k šílenství?

Klepněte pro větší obrázek
Témata: Těhotenství, Miminko, Rodičovství, Mateřství, Kojenec, Miminko, Instagram, Fotografie, Mateřská, Kniha, Zář, Maminka, Realita, Celá noc, Emotikon, Kamarádka, Máma, Nano, TAK, Beck