20% sleva a k tomu DOPRAVA ZDARMA? Ano! Na www.ondalek.cz

Reklama 10.  11.  2014
Čekáte právě děťátko nebo si již užíváte své vzájemné přítomnosti na světě? Naše produkty Vám společně strávený čas mohou ještě více zpříjemnit. Nyní navíc za ještě výhodnější ceny!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Ucelený sortiment pouze renomovaných značek

Na www.ondalek.cz  seženete kočárek, autosedačku, postýlku, stejně tak i první botičky, kombinézu, outdoorové oblečení, kolo nebo rostoucí psací stůl! U nás si určitě vyberete i tehdy, pokud máte na výrobky pro děti vysoké nároky. Mezi prověřené značky patří Lodger, Mutsy, Maxi-Cosi, Römer, Maclaren, Columbia, Odenwälder nebo Träumeland.

Proč si vybrat právě nás?

Kvalitní zboží, rychlé dodání, příjemná komunikace, přizpůsobení se požadavkům zákazníka, velký výběr  - to nejsou jen prázdné fráze. Stojí za nimi reálné hodnocení našich zákazníků na heureka.cz. Navíc pouze u nás získáte při registraci do věrnostního klubu dopravu zdarma, i když si objednáte třeba jen plenku.

Klepněte pro větší obrázek

Ještě výhodněji při Nákupech s Maminkou

Již pátým rokem se aktivně účastníme velké podzimní slevové akce Nákupy s Maminkou! I v letošním roce jsme pro vás připravili velice lákavé slevy. Dokonce i žhavou novinku našeho sortimentu - značku Lego wear - můžete mít nyní s 20 % slevou! Lego již dávno nevyrábí pouze stavebnice, u nás si můžete vybrat z nepřeberného množství zimních bund, kalhot a kombinéz.

Slevu 20 % můžete využít také na další značky – Columbia, Lodger, Reima, Didriksons 1913, Keen a Sorel. Právě tyto značky pro vaše děti vyvíjí kvalitní a funkční oblečení, které děti ochrání před nepřízní zimního počasí.

Klepněte pro větší obrázek

A pro ty, kteří si nevyberou z výše jmenovaných značek, máme dobrou zprávu – na všechen ostatní sortiment můžete uplatnit slevu 11%.

Akce Nákupy s Maminkou trvá na našem e-shopu  www.ondalek.cz až do konce listopadu, tak neváhejte, kupte Maminku a uplatněte svůj slevový kupón!