Maminka.czMóda

22 nejkrásnějších šatů k vánočnímu stromečku. Buďte letos jako princezna z pohádky!

Dita Mrázková 17.  11.  2021
Až budete letos usedat k vánoční tabuli, odložte tepláky a triko do skříně a buďte za femme fatale. Udělejte to nejen pro svůj pocit, ale především pro svého partnera a děti. Právě ty ocení maminku, která se proměnila v krásnou vílu, úplně nejvíc. Z našich módních kousků si určitě vybere každá máma.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Děti nás přece jen vidí jinou optikou, než se vidíme my samy. Když sundám tepláky a obléknu si sukni nebo šaty, synův zamilovaný pohled, kterým si mě měří, je, jako kdybych dostala od všech stylistů světa za jedna. 

Je jasné, že v sexy šatech nebudete po kuchyni pobíhat od božího rána. Když vám letos se smažením kapra pomůže tatínek, bude to značka ideál. Vy tak budete mít chvilku na to přivítat Ježíška jaksepatří!

VIDEO: Dress code k vánočnímu stromečku

Letos vévodí šatům kromě klasické červené i lahvově zelená barva, která se těší oblibě u většiny "Insta" maminek.

Nesmrtelné jsou i flitry, které dodají svátečnímu dni na ještě větší "zářivosti".

Maminky v očekávání letos ještě ocení spíš pohodlnější model, skvělým tipem jsou tak pletené šaty s vánočními motivy, které zahřejí i dodají ten správný komfort.

GALERIE: Vánoce jsou za dveřmi! V těchto outfitech vaše děti na Štědrý den doslova zazáří

Co oblékly maminky z celého světa na Štědrý den, se podívejte v naší galerii.

Tak ať je ten letošní 24. prosinec šťastný, veselý a stylový!

Témata: Vánoce, Krása a styl, Móda, léto, princezna, Šaty, Víla, Femme fatale, Maminka, Ježíšek, Pohádka, Vánoční strom, ZOOT, Triko, Tepláky, Máma, Oblečení a móda na Heureka.cz