Maminka.czMóda

25 nejúžasnějších šatů ke stromečku aneb každá maminka si zaslouží být šik i o Vánocích

Dita Mrázková 17.  11.  2022
Každá máma se potřebuje doma cítit pohodlně. Ale proč neudělat výjimku a nehodit se alespoň jednou pořádně do gala? Kdy jindy by to mělo být než právě o Štědrém večeru? Z naší vyladěné nabídky si vyberou maminky nastávající i ty, kterým už doma děti netrpělivě vyhlíží Ježíška.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Teplákovek, teplých ponožek či maxi svetrů bylo dost, na Štědrý den je potřeba zazářit. Ocení to nejen tatínkové, ale také malí neposedové, pro které bude usměvavá a nazdobená máma prvním malým dárkem.

Ani letos nešlápnete vedle s odstíny evokujícími Vánoce, tedy s červenou, zelenou, zlatou, ale i obligátní černou. Ty odvážnější i ty se smyslem pro humor mohou sáhnout po šatech s typickým vánočním motivem – sobů není nikdy dost!

Klepněte pro větší obrázek
Cellbes, 1199 Kč

VIDEO: Kam na nejhezčí vánoční trhy v Evropě?

 

Inspirovat se můžete filmem Blue Velvet a oblékněte na sebe prudce elegantní modré sametové šaty, samet je ostatně letos hodně in.

Klepněte pro větší obrázek
Zara, 999 Kč

A stejně jako samet jsou šik i šaty s flitry. Když už jsou ty svátky, tak ať se všechno hezky třpytí, ne?

Klepněte pro větší obrázek
H&M, 1499 Kč

Nastávající maminky můžou partnerovu mikinu XXL nechat hezky ve skříni – i na ně některé módní značky myslely.

Další (nejen) vánoční modely najdete ve fotogalerii. Tak šťastné, veselé a nazdobené!

Témata: Jen pro maminku, Móda, Krása a styl, Vánoce, šatník, Těhotenská móda, Trendy, Šaty, materiál, Ježíšek, Vánoční outfit, Máma, Evropa, Dorothy Perkins, Stromeček, Svetr, Štědrý večer, Maminka, Gala, Oblečení a móda na Heureka.cz