3 špičkoví pomocníci, kteří vám v kuchyni usnadní život

Reklama 11.  12.  2015
Máte pocit, že trávíte v kuchyni půl života? Pořiďte si chytré pomocníky, kteří vám ochotně pomohou, a věnujte se raději dětem.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Mikrovlnka, která peče v rekordním čase

Praktické multifunkční mikrovlnné trouby fungují na stejném principu jako klasické mikrovlnky, ale nabízejí celou řadu dalších užitečných funkcí. V multifunkční troubě Whirlpool Jet Chef během chvilky ugrilujete skvělé kuře nebo upečete křupavou pizzu. Na speciálním nerezovém povrchu neulpívají otisky prstů, takže nestrávíte hodiny leštěním dvířek. I na nenechavé dětské ručičky výrobce mysleli, proto na troubě najdete dětskou pojistku.

Co ještě multifunkční trouba Whirlpool Jet Chef?

  • praktický displej vám ukáže, v jaké části přípravy se jídlo nachází
  • rozmrazí vám potraviny až 7x rychleji než mikrovlnka
  • celou troubu jednoduše vestavíte do horní skříňky kuchyňské linky

Robot, který zvládne téměř vše a ještě u toho dobře vypadá

Hledáte robota s pořádným výkonem? Spolehněte si na robota KitchenAid. Už na první pohled vás okouzlí svým vzhledem a až vám poprvé uhněte kynuté těsto nebo našlehá lehounký sníh, už ho ze svých služeb nepustíte. Vyzkoušejte například výhodný set volně stojících spotřebičů, který obsahuje kuchyňský robot KitchenAid, kuchyňský kráječ a mlýnek na maso. Jedním přístrojem tak jednoduše namelete maso na burgery a zároveň nakrájíte zeleninu na oblohu.

Co ještě umí kuchyňský robot KitchenAid?

  • planetární způsobem míchání dokonale zpracuje všechny suroviny
  • kovová konstrukce vydrží dlouhá léta v plném provozu
  • díky čistému designu ho snadno vyčistíte

Lednička, o které nebudete ani vědět

Zbavte se staré namrzající ledničky, která si chladí, jak ji zrovna napadne. S ledničkou Whirlpool 6. smysl se už o údržbu lednice nemusíte vůbec starat. Inteligentní technologie udržuje uvnitř lednice ideální prostředí pro vaše potraviny, čímž prodlouží několikrát jejich životnost. Antibakteriální filtr hubí bakterie a potlačuje typický pach, který v běžné lednici časem vzniká. Navíc je neuvěřitelně tichá a funkce Supercool vám vychladí víno na romantický večer i na poslední chvíli.

Co ještě umí lednice Whirlpool 6. smysl?

  • energetická třída A++ vám ušetří peníze za energie
  • automaticky se odmrazuje
  • během 24 hodin zamrazí až 5 kg potravin

Obyčejná lednice vám nestačí? Podívejte se po amerických lednicích, které jsou dimenzovány pro opravdu velké rodiny. Koupíte je i s výrobníkem ledu, ze kterého budou vaše děti nadšené.