Maminka.czZdraví

30 let ORIGINÁL, 30 let VÁŠNĚ!

Reklama 22.  7.  2013
Chcete, aby Vaše jedinečné děti nosily jedinečné - originální a kvalitní oblečení? Seznamte se se značkou ORIGINAL MARINES. "Kdo žije originálně, obléká se originálně."

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Značka Original Marines je ITALSKÁ móda pro celou rodinu, založena v roce 1983 skupinou obchodníků z regionu Campania v Itálii.

Název „Original Marines“ původně vznikl, když společnost prodala přes 25 milionů originálních bílých triček, které nosili takzvaní „Mariňáci“. Od otevření prvního obchodu společnost vzrostla na více než 600 obchodů. 78 z nich se nachází v zahraničí a z toho 8 v České republice.

Original Marines je jedna z největších obchodních sítí s módou v Itálii. Nabízí kvalitní a pohodlné oblečení pro každodenní nošení.

Velikostní sortiment přechází od miminka přes teenagery až po dospělé.
Original Marines dnes není jen slavnou značku, ale je hlavně způsobem života. Návrhy jsou šité na míru cílovým zákazníkům, kteří jsou pozitivními, veselými a dynamickými lidmi.

Značka Original Marines je založena na omezeném množství velikostí od každého artiklu, aby byla zachována originalita a dané zboží nosilo jen malé množství klientů, což jim zaručuje výjimečnost. Original Marines je zaměřené na kvalitu, originalitu a design.

Touto filozofií se odlišuje od velkých řetězců, které jsou zaměřeny na kvantitu.
VŠE PRO VAŠE DĚTI – to je heslo této značky, která svými barevnými a nápaditými kolekcemi oslňuje každou sezónu mnoho rodičů.

Jen v Original Marines najdete “Super SLEVY po celý rok”. Nakupujte u nás a obdržíte slevový kupón na příští nákup.

ORIGINAL MARINES SLAVÍ 30 LET VÝROČÍ!

A právě proto letošní kolekce mapuje různé etapy z historie značky.
Cesta začíná u Mariňáků. Vášeň, odhodlání a nadšení největší vojenské síly na světě se stala estetickou filosofii této značky.

Bylo to tehdy v Brazílii, kde se narodila značka Original Marines a kde se vyrobily první vzorky slavných triček. Na oslavu tohoto výročí jsme vyrobili novou, exklusivní, limitovanou edici, která byla distribuována do všech obchodů.
Nemohli jsme nevzdat hold oděvu typickému pro Americké Mariňáky, který se tehdy stal opravdovou modní ikonou 80 let.

Cesta nezapomenutelných okamžiků končí v Neapoli, dokonalém městě pro kreativitu, městě u moře s plachtařskou tradicí, které nebylo vybráno náhodou dvakrát organizátory Amerického Napoli Cupu, který symbolizuje touhu čelit novým výzvám a velkou vášeň pro Original Marines.

“Kdo žije originálně, obléká se originálně”

Více informací naleznete ZDE

Témata: Zdraví, Zdraví na Heureka.cz