Maminka.czGalerie

36 nejabsurdnějších důvodů dětského pláče. Neuvěříte, co tyhle děti naštvalo!

Simona Formánková 17.  6.  2022
Když jim něco zakážete, když jim ihned nevyhovíte – nebo prostě jen tak. Dětský pláč přichází bez varování a znají ho všichni rodiče! Co si budeme povídat, naše ratolesti už odmala vědí, že to na nás funguje. Podívejte se však, o jaké nejabsurdnější situace, které skončily pláčem, se podělili rodiče na sociálních sítích.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Všichni to známe – špatně rozpůlená sušenka, v nevhodnou chvíli pronesené "dobré ráno" nebo jiná podobná bizarnost. Stačí chvíle "neopatrnosti a neuváženého jednání" ze strany rodiče a domácností se rozezní nelibý pronikavý tón dětského pláče. Než se naučí mluvit, je to pro ně nejjednodušší forma komunikace a vyjádření emocí. Naši miláčci si však zvyknou rychle na to, že to na nás rodiče funguje až zázračně i v době, kdy je jejich slovní zásoba více než bohatá.

Přestože víme, že jsou malí a jejich svět je diametrálně odlišný od toho našeho "dospěláckého", jsou chvíle, kdy jejich záchvaty pláče nedokážeme ani při troše dobré vůle pochopit. Existuje facebooková stránka s názvem Reasons My Son Is Crying, kam rodiče vkládají fotky plačících dětí s mnohdy absurdními důvody. Na vybrané z nich se můžete podívat do naší galerie. Možná se na některých dost dobře poznáte. 

VIDEO: Ach, ti tatínci aneb taneční kroužek zahájen

Témata: Galerie, Rodičovství, Rodiče, Fotografie, Sociální sítě, Emoce, pláč, srandičky, Dětský pláč, Sušenky, Ratolest, Taneční kroužek, Ironman, Varování, Pláč dětí, Plac