Maminka.czKrása a styl

5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou!

Reklama 29.  3.  2017
Jaro je období nových začátků a svěžího závanu energie. Pusťte ho i do šatníku vašich školáků! Jaké jsou módní hity pro juniory, ve kterých zazáří ve škole i mezi kamarády? Vytipovali jsme pro vás 5 trendů, které jim nesmí ve skříni chybět a které nyní zakoupíte s příjemnou 20% slevou.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Níže naleznete kupón na 20% slevu při nákupu nad 700 Kč, který platí na všechno nezlevněné dětské oblečení v kamenných prodejnách H&M. Stačí ho v období 30. 3. – 16. 4. 2017 ukázat v telefonu / tabletu na pokladně, nebo si ho vytisknout. Uvidíte, že radostí přímo rozkvetou!

Klepněte pro větší obrázek

1) Denim

Džínová klasika nezestárne a hodí se pro všechny. Maminky ocení odolnost materiálu, mladé slečny zase jednoduchost kombinování. Školačkám vyberte džíny s úzkým střihem a nohavicemi nad kotníky, kluci na jaře zůstávají u klasiky. Stačí jednoduché tričko a budou za módní hvězdu.

Klepněte pro větší obrázek

2) Teniskománie

I na jaře zůstaňte u pohodlí a obouvejte tenisky. Top barva sezóny je zářivě bílá dodávající každému outfitu ten správný šmrnc. Tenisky kombinujte s džíny a užijte si ležérnost a pohodlí, které móda jara přináší.

3) Šelmy

Zdá se, že všechny divoké šelmy se přestěhovaly z divočiny na trička našich školáků. Nestárnoucí tygří vzor v nové podobě přinese do šatníků zajímavou změnu.

Klepněte pro větší obrázek

4) Přírodní barvy jako na safari

U přírody ještě zůstaneme. Vyberte dětem outfit v tlumených barvách přírody a slečně pořiďte stylovou zelenou parku. Také už se vidíte na cestě za prosluněným safari?

Klepněte pro větší obrázek

5) Výrazné sluneční brýle

Ta radost, když místo deštníků balíme dětem na výlet sluneční brýle! Letos vyberte výrazné kousky, se kterými budou nepřehlédnutelné. Přesně takové se na jaře budou nosit.

Klepněte pro větší obrázek

Už víte, jakými kousky z nové kolekce H&M si společně uděláte radost? Pořiďte si je výhodněji s kupónem na 20% slevu při nákupu nad 700Kč! Kupón platí na všechno nezlevněné dětské oblečení v kamenných prodejnách H&M. Stačí ho v období 30. 3. – 16. 4. 2017  ukázat v telefonu / tabletu na pokladně, nebo si ho vytisknout. Tak příjemné jarní nakupování!

 

Témata: Krása a styl