Maminka.czVýbavička pro miminko

5 tipů na první výbavičku

Reklama 21.  10.  2013
5 tipů na první výbavičku
Čekáte své první miminko a nemůžete se zorientovat v široké nabídce? Říkáte si, co potřebuji, když půjdu ven a do čeho uložím děťátko ke spánku? Pak vám doporučujeme Aesthetic, designérské studio českého výrobce, které udává tón trhu s doplňkovým textilem pro děti a zvlášť pro ty nejmenší, již 12 let. Cíl: nabídnout maminkám praktickou a dobře vyladěnou výbavu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Českou značku Aesthetic® vybudovala Dagmar Hlaviznová – původním povoláním architektka a maminka tří dětí, kterou již první mateřství nasměrovalo na dráhu tvorby pro děti.

Produkty firmy, jejíž zázemí tvoří stálý kolektiv spolupracovnic opět s mateřskou zkušeností, logicky získaly srdce zákazníků vyhledávajících vysokou kvalitu a funkčnost, praktické nápady, jednoduchý design a zároveň maximální komfort. Sortiment původně orientovaný pouze na výrobu doplňků pro děti od 0-3let dál roste s firmou a s „jejími dětmi“. Aesthetic dobyl trh svým originálním nápadem universálního fusaku CITY 3v1, který se v řadě typů prodává dodnes, Z měkoučkých zavinovaček už odrostla celá generace. Dnes firma svůj sortiment postupně rozšiřuje také na doplňkový a bytový textil pro celou rodinu.

Čerpejte z naší zkušenosti, nechte si poradit

Pokud čekáte své první dítě, pak každá zasvěcená rada dobrá.
Naše výrobky nyní nejen že nemusíte hledat v anonymních regálech, ale dostanete k nim i něco navíc.

Studio se totiž otevřelo i přímým zákazníkům, takže můžete navštívit osobně dílnu v Praze 4 Braníku. Tady se vám v provozních hodinách bude věnovat tvůrčí tým studia. Kvalitní a funkční design vycházející z našich zkušeností, zaručuje maximální využití, s nímž vás rádi seznámíme, naučíme vás naše výrobky používat a poradíme vám, co ještě se může hodit a co je naopak zbytečné. A to vše, v rodinné atmosféře, kde naše výrobky vznikají. Díky našim osobním zkušenostem s novorozenci i většími dětmi nabízíme ucelené řady vzájemně kombinovatelných výrobků, jako jsou novorozenecké zavinovačky, koupací osušky, spací pytle, fusaky do kočárku, prostěradla, deky i přehozy přebalovací tašky, rukávníky či nepřekonatelné piknikové deky a další doplňky do dětských pokojíků či školky, které si můžete ovlivnit vlastní volbou barev i materiálů z obsáhlých barevnic.
Individuálně dokážeme realizovat i Vaše představy z oblasti doplňkového textilu.

Správně zvolená výbavička se vyplatí šetří starosti i peníze

Výrobky od firmy Aesthetic jsou promyšlené a vzájemně na sebe navazují, jak využitím tak velikostně, tím šetříte čas i peníze a investujete účelně.

Nepodceňujte výběr materiálů

Dnešní uspěchaná a rychlá doba svádí k rychlým nákupům, když Vaše děťátko není právě ve Vaší náruči, je obklopeno prostředím své postýlky nebo kočárku, pocit bezpečí může navodit právě hřejivý a mazlivý pelíšek.
Certifikované materiály s jasným původem jsou pro malá děťátka s citlivou pokožkou nezbytností.

Aesthetic vyrábí pouze na území ČR z komponentů a materiálů převážně předních českých výrobců či celosvětově uznávaných značek.

Je dobré mít se kam vracet

Nabízíme stabilitu a kvalitní servis.

Inspirujte se na www.aesthetic.cz

Zde můžete objednat vlastní výbavu, kterou Vám zhotovíme na míru.

Vítejte v kreativním světě Aesthetic®.

Témata: Výbavička pro miminko