6 věcí, kterými vás bude partner po porodu štvát, i když nic neprovede

Jana 23. 2. 2017 07:51
Ano.žena si zničí vše život, zdraví a přijde o práci. A pak ještě o muže. Není to moje zkušenost, ale zkušenosti mých kamarádek. Ještě, že mám ty své fobie a tohle nemusím vůbec řešit. Já celý život vím, že děti jsou fajn, ale limituje mě tokofobie poměrně silně. Takže těhotenství a závěr této strašné etapy v životě ženy fakt nikdy nepodstoupím. To by byl můj konec. Ještě, že mám fajn manžela,který je slušný a má mě rád. Mnozí muži nechápou, že těhotenství a ten závěr jsou obrovsky náročné,bolestivé.Mnozí muži si žen v tomto ohledu neváží. Navíc, žena s dítětem je pro zaměstnavatele tak drahá, takže se ani nedostane k lepší praci.A pokud jí muž opustí, tak je v bludném kruhu. Proč tedy zbytečně riskovat?
jen 8. 6. 2017 12:09
Tak hlavně, že Vaše máma to riskla
Lucie 22. 3. 2017 11:15
To je zas chytrej clanek.. vsak s tim musi kazda zenska pocitat, ze to nebude jak driv, ze uz nebude mit postavu, co mela, tak se maj na to vykaslat a nedelat si deti. Ja si to uzivam a vubec nepotrebuju vycitat partnerovi , ze nepribral jak ja, apod. Kraviny
Monika 22. 3. 2017 21:19
Tak za 1, dite je dar ne kazda zena ho muze mit, za 2, pokavad se trapi se svou postavou neni normalni, at teda cvici kdyz se ji nelibi jeji krasna postavastastne matky, za 3, nastrihnuti hraze neboli vice nez jizva po cisarskem rezu, za 4 pokavad vam vadi ze vas hlap nepodstoupil to co vy jste s prominutim kravy on se stara o rodinu financne vy zase psychicky a fyzicky tak se proberte to je v kazde rodine normalni a jestli se na Vas chlap vysral tak bud to neni chlap a nebo je neco spatneho ve vas... takze dobry den zeny zijte realitou!!!!!
BB 24. 3. 2017 13:44
Ještě bych dodala, že ani ten nástřih není nutný. Píšou to tam jako rutinu a já ho neměla. Jsem prvorodička a chlaoečka jsem přenášela ( 3250 gr). Z porodnice jsem odjela ještě lehčí než před otěhotněním..přibrala jsem až doma a jedinej kdo to neřeší je můj chlap..tomu je těch 8 kilo navíc úplně jedno...Na ženský je spíš vyvíjen tlak společností a jinými ženami!!Kecy typu, ty jsi ještě neshodila a jééžiš ta zase přibrala nám nahání do hlavy démony!! Ne naši chlapi. Sex po porodu je u nás naprosto stejný jako předtím :) Jediné co to odneslo jsou moje prsa, ale kdybych jóó chtěla dá se s tím něco dělat, ale hledat v dnešní době rozumnýho chlapa co chce rodinu dříve než ve 40-ti a zabezpečí ji je hodně těžký až nezvladatelný úkol. Ženský si kolikrát neváží toho co mají doma
Pavla 19. 4. 2018 22:06
Mila pani, ano nastrih hraze pri porodu neboli. Ale peklo hojeni uz neni takova stranda. Porodila jsem 4 kg syna prirozene a pul roku po porodu zahojena nejsem. A to bezne s hojenim problem nemam. Takze az budete priste srovnavat cisare s nastrihem, tak si prosim uvedomte, kam pri sexu strka muz penis. Nevim jak u Vas, ale u nas rozhodne ne do bricha...
BeardDaddy 28. 3. 2017 12:44
Nechal jsem článek přečíst přítelknyni která je doma s naším malým synkem aby někdo neřekl že jako chlap tomu nerozumím. Přítelkyně se zasmála s komentářem: "Ta co to psala asi nemá moc dobrej vkus na chlapy ". Samozžejmě si chlap neprojde tou fyzickou změnou při těhotenství, to je jasné... Ale naopak tu je jako psychická podpora která je s vybouřenými hormony dosti potřeba. A co se týče času po porodu. Od narození jsem si vzal na starost noční a ranní krmení a přebalování. Aby měla polovička dost spánku a energie na prcka celý den co ja jsem v práci. Noční život si dopřejeme kdykoli jeden z nás chce, vždy pohlídá ten druhý. Samozřejme spolu oba jít nemůžeme ale to není žádný problém. Takže článek se pohled z jedné, hoší strany ale jinde žijou lidi šťastně a bez problémů :)
Olga 3. 4. 2017 22:15
To jako v noci kojite??? Asi ne, ze - jste na umelem mleku. Takze sorry, vas pristup neni u vetsiny paru aplikovatelny.
Zuzka 11. 4. 2017 20:11
Olgo, dá se také mléko odstrikat a uchovat v lednici nebo mrazáku. A s tím si poradí i chlap ;)

Nicméně pán má ohromný respekt. Manžel mi také pomáhá, když chci jít s kamarády posedět, tak pohlídá, bere děti ven abych si mohla odpočinout, koupeme na střídačku, prebali když je třeba, uvaří... ale v noci k dětem nevstává. Kolikrát ani neví, že brečeli.
Camila Rodela 20. 8. 2017 23:56
Ahoj přátelé mé jméno je Camila Rodela a já jsem z Michigan, Unied State.I jsem venku, abych svědčil o dobrých pracích DR.OGAGA ​​KUNTA v mém životě. Můj manžel a já jsme byli ženatý po dobu 27 let se dvěma dětmi. Před dvěma lety to všechno skončilo. Chtěl jsem svého manžela zpátky a prosil jsem ho, ale nikdy neposlouchal, a tak jsem narazil na několik svědectví o tomto kouzelníku. Někteří lidé svědčili o tom, že přivedl své bývalé milenky zpět, někteří svědčili o tom, že obnovuje lůno a léčí rakovinu a další nemoci, někteří svědčí, že může odnést kouzlo, aby zastavil rozvod a také kouzlo, aby získal dobře placenou práci. Je úžasný, také jsem se setkal s jedním konkrétním svědectvím, byla to o ženě zvanou Vera, svědčila o tom, jak přivedl svou Ex lásku a na konci svého svědectví ona upustila jeho email. Poté, co jsem si všechno přečetl, rozhodl jsem se Vyzkoušet ho. Kontaktoval jsem ho e-mailem a vysvětlil mu svůj problém. A řekl mi, co potřebuji udělat, udělal jsem to a můj manžel se vrátil ke mně. Vyřešili jsme naše problémy a byli jsme ještě šťastnější než kdy předtím DR.OGAGA ​​KUNTA jste nadaným mužem a nepřestaním ho publikovat, protože je to nádherný muž. Máte-li nějaký problém a hledáte skutečné a pravé kousky kouzla, zkuste jej kdykoliv, je odpovědí na vaše problémy. Můžete se s ním spojit e-mailem: ogagakunta@gmail.com a vyřešit své problémy jako já. Může vyřešit následující problémy a mnohem víc.
(1) POKUD JEŠTĚTE VAŠE ZPĚTNÉ ZPŮSOBY
(2) Chtěli jste uvěřit svému muži, aby zastavil rozvod
(3) Chtěli byste být podporováni ve vašem úřadu
(4) Chtěli muži a ženy, aby běh nalézt atraktivní
(5) POKUD JE CÍL DĚTÍ
(6) Chtěli jste být bohatý
(7) Chtěli jste váš muž, aby vás miloval jen za zbytek jeho života
(8) POTŘEBUJETE DOBRÝ ŠŤASTNÝ SPELL
(9) POTŘEBIL LOTTERY SPELL
(10) JE POTŘEBA JOBU
 Ogagakunta@gmail.com
Marie 23. 4. 2017 07:52
Článek je spíše úsměvný, nicméně postavu řešíme asi každá jen si nemyslim, že těhotenství a porod tento náš pohled nějak zásadně ovlivní - někdo to řeší moc před i po a některé mezi ně tedy patřím i ja si řeknou no a co, tak máš malé prsa, větší zadek atd. ale i tak vypadáš hezky, každá jsme nějaká, zřejmě je k tomu důvod, proč nám to tak bylo dáno a měli bychom být vděčné hlavně za to, že jsem zdravé ☺️ a co se pomoci od muže týče, muj mi s dětmi ve smyslu koupání, krmeni a péče o ně moc nepomaha, ale ani to nevyžaduji, prohraje si s nimi, dělají blbiny, ale zbytek je na mě a to i domácnost a nemyslím, že je to jak by někdo zřejmě řekl špatně. Zvládám to a jsem tak spokojená, udělám si vše jak chci a potřebuji,nejsem nemohouci ani líná, aby mi musel neustále někdo pomáhat a dělat věci za mě, abych ja si mohla co? Zkouknout nový díl Ulice😂 Dřív se o děti a domácnost staraly jen a jen ženy, zvládly to, nepotřebovaly aby jim neustále někdo stál za zadkem a chlapi se starali o zabezpečení rodiny. Neříkám je fajn, když muž jednou za čas děti nakrmi a vykoupe, ale abych to od něj vyžadovala pořád to ne! Myslím, že tohle celé je způsobeno tím, že ženy se stávají matkami dlouho až kolem té 30tky a to uz je každá zvyklá na svůj klid, pohodlí co si budeme povídat na to už je zvyklá i 25tka😁a pak to právě dopadá tak, ze to bez pomoci hůř zvládají. Děti jsou dar, rostou rychle a za chvíli svoji maminku nebudou potřebovat a nevím, proč bych se měla obirat o cenné chvilky s nimi dokud mě potřebuji!!!
Vím že vy co do této skupiny patříte mě budete tvrdit opak, ale je to můj názor na který mám snad nárok a že se neshoduje s vaším za to už nemohu.
Nora 24. 4. 2017 21:57
Je sice fakt, že kdysi se o děti staraly jen ženy, ovšem byla to málokdy matka samotná. Až do 20. století žily širší rodiny pohromadě, v bohatších rodinách taky měla paní domu k dispozici personál - ještě moje prababička měla k ruce služku, koneckonců i v Bylo nás pět má Bajzovic rodina služku Rampepurdu.

Pokud Vás baví dělat doma všechno sama samotinká, je to samozřejmě Vaše věc a Vaše volba. Můj manžel by si ale večerní umývání a uspávání dětí nedal vzít, nedělá to "za mě", ale pro sebe. Jinak by se s dětmi přes týden vůbec neviděl. No a občas i uvaří, sám si pere košile a tak (na úklid máme paní). Jsme spolužáci z vysoké a máme stejné povolání, které já teď kvůli dětem zanedbávám. Takže by nám přišlo fakt nepřirozené, kdyby se ze mě najednou stala 100procentní Hausfrau.
Camila Rodela 20. 8. 2017 23:55
Ahoj přátelé mé jméno je Camila Rodela a já jsem z Michigan, Unied State.I jsem venku, abych svědčil o dobrých pracích DR.OGAGA ​​KUNTA v mém životě. Můj manžel a já jsme byli ženatý po dobu 27 let se dvěma dětmi. Před dvěma lety to všechno skončilo. Chtěl jsem svého manžela zpátky a prosil jsem ho, ale nikdy neposlouchal, a tak jsem narazil na několik svědectví o tomto kouzelníku. Někteří lidé svědčili o tom, že přivedl své bývalé milenky zpět, někteří svědčili o tom, že obnovuje lůno a léčí rakovinu a další nemoci, někteří svědčí, že může odnést kouzlo, aby zastavil rozvod a také kouzlo, aby získal dobře placenou práci. Je úžasný, také jsem se setkal s jedním konkrétním svědectvím, byla to o ženě zvanou Vera, svědčila o tom, jak přivedl svou Ex lásku a na konci svého svědectví ona upustila jeho email. Poté, co jsem si všechno přečetl, rozhodl jsem se Vyzkoušet ho. Kontaktoval jsem ho e-mailem a vysvětlil mu svůj problém. A řekl mi, co potřebuji udělat, udělal jsem to a můj manžel se vrátil ke mně. Vyřešili jsme naše problémy a byli jsme ještě šťastnější než kdy předtím DR.OGAGA ​​KUNTA jste nadaným mužem a nepřestaním ho publikovat, protože je to nádherný muž. Máte-li nějaký problém a hledáte skutečné a pravé kousky kouzla, zkuste jej kdykoliv, je odpovědí na vaše problémy. Můžete se s ním spojit e-mailem: ogagakunta@gmail.com a vyřešit své problémy jako já. Může vyřešit následující problémy a mnohem víc.
(1) POKUD JEŠTĚTE VAŠE ZPĚTNÉ ZPŮSOBY
(2) Chtěli jste uvěřit svému muži, aby zastavil rozvod
(3) Chtěli byste být podporováni ve vašem úřadu
(4) Chtěli muži a ženy, aby běh nalézt atraktivní
(5) POKUD JE CÍL DĚTÍ
(6) Chtěli jste být bohatý
(7) Chtěli jste váš muž, aby vás miloval jen za zbytek jeho života
(8) POTŘEBUJETE DOBRÝ ŠŤASTNÝ SPELL
(9) POTŘEBIL LOTTERY SPELL
(10) JE POTŘEBA JOBU
 Ogagakunta@gmail.com
Camila Rodela 20. 8. 2017 23:55
Ahoj přátelé mé jméno je Camila Rodela a já jsem z Michigan, Unied State.I jsem venku, abych svědčil o dobrých pracích DR.OGAGA ​​KUNTA v mém životě. Můj manžel a já jsme byli ženatý po dobu 27 let se dvěma dětmi. Před dvěma lety to všechno skončilo. Chtěl jsem svého manžela zpátky a prosil jsem ho, ale nikdy neposlouchal, a tak jsem narazil na několik svědectví o tomto kouzelníku. Někteří lidé svědčili o tom, že přivedl své bývalé milenky zpět, někteří svědčili o tom, že obnovuje lůno a léčí rakovinu a další nemoci, někteří svědčí, že může odnést kouzlo, aby zastavil rozvod a také kouzlo, aby získal dobře placenou práci. Je úžasný, také jsem se setkal s jedním konkrétním svědectvím, byla to o ženě zvanou Vera, svědčila o tom, jak přivedl svou Ex lásku a na konci svého svědectví ona upustila jeho email. Poté, co jsem si všechno přečetl, rozhodl jsem se Vyzkoušet ho. Kontaktoval jsem ho e-mailem a vysvětlil mu svůj problém. A řekl mi, co potřebuji udělat, udělal jsem to a můj manžel se vrátil ke mně. Vyřešili jsme naše problémy a byli jsme ještě šťastnější než kdy předtím DR.OGAGA ​​KUNTA jste nadaným mužem a nepřestaním ho publikovat, protože je to nádherný muž. Máte-li nějaký problém a hledáte skutečné a pravé kousky kouzla, zkuste jej kdykoliv, je odpovědí na vaše problémy. Můžete se s ním spojit e-mailem: ogagakunta@gmail.com a vyřešit své problémy jako já. Může vyřešit následující problémy a mnohem víc.
(1) POKUD JEŠTĚTE VAŠE ZPĚTNÉ ZPŮSOBY
(2) Chtěli jste uvěřit svému muži, aby zastavil rozvod
(3) Chtěli byste být podporováni ve vašem úřadu
(4) Chtěli muži a ženy, aby běh nalézt atraktivní
(5) POKUD JE CÍL DĚTÍ
(6) Chtěli jste být bohatý
(7) Chtěli jste váš muž, aby vás miloval jen za zbytek jeho života
(8) POTŘEBUJETE DOBRÝ ŠŤASTNÝ SPELL
(9) POTŘEBIL LOTTERY SPELL
(10) JE POTŘEBA JOBU
 Ogagakunta@gmail.com
Daisy 23. 4. 2017 18:48
Čím více čtu Vaše články, tím více mě děsíte. Už asi nechci děti, protože podle článku a reakcí tady, je mateřství ta nejhorší věc v životě.
Hanka 7. 6. 2017 12:36
Naprosto s vámi souhlasím. Jsem sice velice mladá a děti bych teď rozhodně nechtěla, ale i do budoucnosti váhám. Zvláště po tomto článku..
Alena 23. 6. 2017 08:36
Naozaj taky stupídny článok ovplyvní Vase rozhodovanie ci chcete mat deti? To asi nemate moc svoj vlastný nazor ked sa riadite podla niekoho kto si asi zrovna nenašiel moc vhodného partnera. moje tehotenstvo bolo nádherne. Prve 3 mesiace trosku ťažšie pretoze ine ako ovocie som zjest nemohla no zvysok bol úžasný. Muž sa o mna staral, neustále ma masoroval aby som nemala bolesti chrbta ani nôh. Porod bol krasny pretoze som absolvovala predporodny prípravu, rodila som spontánne pred termínom bez akéhokoľvek zásadu (ziaden nastrih, ziadna epidurálka anestezia ani nic podobne) jasne bolelo to asi ako kazdu no popravde menstruacia nie je v mojom prípade o nic lepsia. Z porodnice som sla s váhou nižšou ako som mala pred otehotnením a sla som domov v oblečení velkost 36. Muž maleho prebaluje, kŕmi, uspáva hra sa s nim. Nikdy sa mi nesnažil naznačiť ze ty si doma je to tvoja robota. Ano prisli sme o kopec voľného casu mo popravde sme dostali nieco oveľa krajsie. Nechodíme 3 krat za tyzden na obed alebo večeru nechodíme kazdy vikend do kina ani kazdu sobotu na nákupy... no chodíme obcas na večeru aj s drobcom raz za mesiac si nájdeme chvilku aj na kino a. Hodime 7 krat do tyzdna na spoločne prechádzky... stihneme prechadzku aj pred manželovou poobednou. Sme viac spolu (tak skutocne spolu) viac sa rozprávame a trávime oveľa viac casu tulenim a užívaním si chvíľky kedy maly spinka. Manželovi nemusim zvlášť varit jemu dokonca chuti jedlo ktore parim malemu a zvacsa je takmer bez chuti, takze si myslim ze je to len o tom akeho partnera si nájdete. My sme spolu Zili 5 rokov poznala som ho dokonale a aj ked som očakávala zmenu po porode vedela som ze táto zmena nas zivot nezhorší pretoze som toho chlapa poznala dokonale
Camila Rodela 20. 8. 2017 23:45
Ahoj přátelé mé jméno je Camila Rodela a já jsem z Michigan, Unied State.I jsem venku, abych svědčil o dobrých pracích DR.OGAGA ​​KUNTA v mém životě. Můj manžel a já jsme byli ženatý po dobu 27 let se dvěma dětmi. Před dvěma lety to všechno skončilo. Chtěl jsem svého manžela zpátky a prosil jsem ho, ale nikdy neposlouchal, a tak jsem narazil na několik svědectví o tomto kouzelníku. Někteří lidé svědčili o tom, že přivedl své bývalé milenky zpět, někteří svědčili o tom, že obnovuje lůno a léčí rakovinu a další nemoci, někteří svědčí, že může odnést kouzlo, aby zastavil rozvod a také kouzlo, aby získal dobře placenou práci. Je úžasný, také jsem se setkal s jedním konkrétním svědectvím, byla to o ženě zvanou Vera, svědčila o tom, jak přivedl svou Ex lásku a na konci svého svědectví ona upustila jeho email. Poté, co jsem si všechno přečetl, rozhodl jsem se Vyzkoušet ho. Kontaktoval jsem ho e-mailem a vysvětlil mu svůj problém. A řekl mi, co potřebuji udělat, udělal jsem to a můj manžel se vrátil ke mně. Vyřešili jsme naše problémy a byli jsme ještě šťastnější než kdy předtím DR.OGAGA ​​KUNTA jste nadaným mužem a nepřestaním ho publikovat, protože je to nádherný muž. Máte-li nějaký problém a hledáte skutečné a pravé kousky kouzla, zkuste jej kdykoliv, je odpovědí na vaše problémy. Můžete se s ním spojit e-mailem: ogagakunta@gmail.com a vyřešit své problémy jako já. Může vyřešit následující problémy a mnohem víc.
(1) POKUD JEŠTĚTE VAŠE ZPĚTNÉ ZPŮSOBY
(2) Chtěli jste uvěřit svému muži, aby zastavil rozvod
(3) Chtěli byste být podporováni ve vašem úřadu
(4) Chtěli muži a ženy, aby běh nalézt atraktivní
(5) POKUD JE CÍL DĚTÍ
(6) Chtěli jste být bohatý
(7) Chtěli jste váš muž, aby vás miloval jen za zbytek jeho života
(8) POTŘEBUJETE DOBRÝ ŠŤASTNÝ SPELL
(9) POTŘEBIL LOTTERY SPELL
(10) JE POTŘEBA JOBU
 Ogagakunta@gmail.com
Dáda 24. 6. 2017 15:03
Holky neblbněte,děti jsou to největší štěstí a to co tady píšou jsou sračky.Všechno je to individuální,třeba já sem se na porod neskutěčně těšila a možná právě proto to byla brnkačka klidně bych rodila každý týden,a taky je to o sebevědomí a pozitivním myšlení,tohle přesně v tom článku chybí a né každý chlap je sobec,najdou se skvělí tatínci,takže neházejte flintu do žita a zkuste to na vlastní kůži,takže milujte se a množte se!
Camila Rodela 20. 8. 2017 23:50
Ahoj přátelé mé jméno je Camila Rodela a já jsem z Michigan, Unied State.I jsem venku, abych svědčil o dobrých pracích DR.OGAGA ​​KUNTA v mém životě. Můj manžel a já jsme byli ženatý po dobu 27 let se dvěma dětmi. Před dvěma lety to všechno skončilo. Chtěl jsem svého manžela zpátky a prosil jsem ho, ale nikdy neposlouchal, a tak jsem narazil na několik svědectví o tomto kouzelníku. Někteří lidé svědčili o tom, že přivedl své bývalé milenky zpět, někteří svědčili o tom, že obnovuje lůno a léčí rakovinu a další nemoci, někteří svědčí, že může odnést kouzlo, aby zastavil rozvod a také kouzlo, aby získal dobře placenou práci. Je úžasný, také jsem se setkal s jedním konkrétním svědectvím, byla to o ženě zvanou Vera, svědčila o tom, jak přivedl svou Ex lásku a na konci svého svědectví ona upustila jeho email. Poté, co jsem si všechno přečetl, rozhodl jsem se Vyzkoušet ho. Kontaktoval jsem ho e-mailem a vysvětlil mu svůj problém. A řekl mi, co potřebuji udělat, udělal jsem to a můj manžel se vrátil ke mně. Vyřešili jsme naše problémy a byli jsme ještě šťastnější než kdy předtím DR.OGAGA ​​KUNTA jste nadaným mužem a nepřestaním ho publikovat, protože je to nádherný muž. Máte-li nějaký problém a hledáte skutečné a pravé kousky kouzla, zkuste jej kdykoliv, je odpovědí na vaše problémy. Můžete se s ním spojit e-mailem: ogagakunta@gmail.com a vyřešit své problémy jako já. Může vyřešit následující problémy a mnohem víc.
(1) POKUD JEŠTĚTE VAŠE ZPĚTNÉ ZPŮSOBY
(2) Chtěli jste uvěřit svému muži, aby zastavil rozvod
(3) Chtěli byste být podporováni ve vašem úřadu
(4) Chtěli muži a ženy, aby běh nalézt atraktivní
(5) POKUD JE CÍL DĚTÍ
(6) Chtěli jste být bohatý
(7) Chtěli jste váš muž, aby vás miloval jen za zbytek jeho života
(8) POTŘEBUJETE DOBRÝ ŠŤASTNÝ SPELL
(9) POTŘEBIL LOTTERY SPELL
(10) JE POTŘEBA JOBU
 Ogagakunta@gmail.com
Jana 23. 4. 2017 22:44
Super článek velmi pravdivý
Aďka 8. 6. 2017 10:28
Deti sú ten najväčší dar...a riešiť takéto malichernosti je smiešne. Veď dôležitejšie je úplne niečo iné. Mám dve krásne zdravé deti a za nič na svete by som ich nevymenila. A či sa môj život zmenil??? Pravdaže, všetko je iné a neľutujem to. Všetko sa dá vydržať, tehotenské nevoľnosti,priberanie, pôrod, nočné vstávanie. Všetko. Raz je dobre...inokedy horšie. Ja Vás niektorých nechápem....čo chcete v živote ostať sami???? veď deti prinesú radosť do života.
Alena 23. 6. 2017 08:40
Oni si asi myslia ze bez deti sa partner a vztah po rokoch nezmenia
Petra 1. 12. 2017 06:46
Podle mě ten zmiňovaný démon v hlavě ženy, je tenhle článek... 😀 Dočetla jsem ho do konce, v průběhu čtení jsem si říkala jó... Ale prostě ne, jak si to společně uděláte, takové to budete mít...
Radka 7. 12. 2017 06:18
Partner mě opustil po porodu.mame doma ještě 6 letou holčičku a teď male dvou týdenní miminko.po návratu z porodnice mi oznámil že má někoho jiného a chce se odstěhovat.. co dělat abych se z toho nezblaznila?nemůžu to pochopit jsem v šoku
Laura 23. 5. 2019 01:53
Chci poděkovat chubygreatovi za to, že mi pomohl obnovit můj domov. mé jméno je Kendra, našel jsem chubygreat na google, když jsem hledal něco, co by mi pomohlo. narazil jsem na tento e-mail chubygreat@gmail.com a zkušebníka, který vyprávěl příběh, jak mu pomohl přivézt svou ženu, která ho opustila o šest měsíců zpět. kontaktoval jsem ho, rychle jsem ho kontaktoval, řekl mi, co mám dělat a jak to funguje a já jsem měl zájem a dělal věci, které od mě požadoval a po všem, co mi řekl, že moje žena byla manželka se vrátí zpět v příštích dvou dnů. a v ten věrný den ve dvanácti odpoledních hodinách, jak jsem si povídal s chubygreatem, někdo zaklepal na mé dveře a on mi řekl, že to byl on, byl jsem zvědavý, tak jsem rychle šel ke dveřím, abych se přesvědčil, ale konečně jsem ho viděl. Byl jsem ohromen tím, jak se všechno stalo, proto jsem přestal mluvit o chubygreatu. je tak mocný a dokonalý a úžasný v tom, jakou moc má. pokud ho chcete oslovit, můžete mu cokoliv pomoci nebo mu poslat e-mail, který je připraven kdykoliv kdykoliv pomoci. +2348165965904, chubygreat@gmail.com
Derby 23. 5. 2019 01:54
Jak se vrátím k manželovi. Am Silvija Patrik podle jména Nikdy jsem nevěřila v milostná kouzla nebo kouzla, dokud jsem se s tímto kouzelníkem nesetkala, když jsem letos navštívila svého přítele v Africe na obchodním summitu. Myslel jsem, že muž jménem Dr. Ologhodo byl opravdu mocný a mohl pomoci s kouzly, která by vrátila ztracené, milence a kouzelné peníze, magii nebo kouzlo pro dobrou práci nebo štěstí. Jsem teď šťastný. Svědčím proto, že muž, kterého jsem chtěl vzít, mě opustil 5 týdnů před svatbou a můj život byl vzhůru nohama, protože náš vztah trvá 3 roky. Opravdu jsem ho milovala, ale jeho matka byla proti nám a neměla dobrou placenou práci. Takže když jsem potkal tohoto kouzelníka, řekl jsem mu, co se stalo a vysvětlil mu situaci. Nejdřív jsem byl nerozhodný a pochybný, ale zkusil jsem to. A za dva dny, když jsem se vrátil do Německa, mi zavolal kamarád (nyní manžel) a přišel ke mně a omluvil jsem se, že všechno bylo vyřešeno s matkou a rodinou a dostal nový pracovní pohovor, aby se oženil. Nevěřil jsem tomu, protože Dr.Ologhodo se zeptal mého jména a jména mého přítele a všeho, co jsem chtěl, aby udělal. Teď jsme šťastně ženatí a očekáváme naše malé dítě a můj manžel také dostal novou práci a náš život se stal mnohem lepší. Jeho email je: dr.ologhodospellwork@gmail.com nebo Whatsapp ho na +2348156911977.
Jasmine 23. 5. 2019 01:55
pokud potřebujete svou lásku jeden zpět a vy nevíte, jak, stačí kontaktovat chubygreat s jeho kouzelnou kouzlo lásky, které vám může pomoci přivést zpět vaše ex.chubygreat@gmail.com
Luica 4. 8. 2019 12:18
Love Spells- Jak jsem dostal svého manžela Zpět.Čtěte více o Dr. Ilekhojie jeho kontaktní údaje viz níže: gethelp05@gmail.com

WhatsApp him now +2348147400259 Můžete také navštívit jeho webovou stránku https://ilekhojie-solutions.webnode.com

Můj manžel, který se přede mnou odešel před 2 lety, mě začal volat a chtěl, abychom se vrátili zpět Kouzlo lásky Ilekhojie přimělo manžela se se mnou smířit. Když se vrátil, byl na mě, líbal se a mnul mi a řekl mi, jak moc mi chyběl a miluje mě. Dr. Ilekhojie je v opravářském vztahu velkolepý! Jeho práce je úžasná, jsem rád, že vás všechny informuji, že toto kouzlo má schopnost přivést milence zpět. Protože jsem nyní se svým manželem spokojený. Důrazně doporučuji tuto službu pro ty, kteří mají problémy se snahou obnovit vztah tam. on je skutečný obchod. Ilekhojie můžete kontaktovat na níže uvedené kontaktní údaje: gethelp05@gmail.com

WhatsApp ho nyní +2348147400259

Můžete také navštívit jeho webovou stránku https://ilekhojie-solutions.webnode.com
29