Maminka.czPorod

Zachyťte jedinečné okamžiky zrození! Bez těchto 7 fotografií miminka byste neměli odejít z porodnice

Simona Formánková 17.  7.  2022
První chvíle s miminkem jsou jedinečné a budete se k nim vracet celý život. Uchovejte si vzpomínky na ně i na fotografiích. Třeba jednou společně se svými dětmi zavzpomínáte na den, který pro vás tolik znamenal. Máme pro vás 7 tipů, které fotografie z porodnice by vám rozhodně neměly chybět, a velkou fotogalerii pro inspiraci.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jste ve šťastném očekávání svého prvního potomka a v nejbližších dnech se vám pravděpodobně život otočí o 180 stupňů. Příchod miminka je vždy zahalen tajemstvím, jaké to doopravdy bude, až tu bude s vámi. Přesto se toho okamžiku určitě nemůžete dočkat. Jsou to chvíle, které se vám vryjí do paměti navždy. Jaké fotky budou jednou perlami rodinného alba?

1. První minuty na světě

Naprosto jedinečný okamžik, na který nikdy nezapomenete! Jednoznačně! Ale také chvíle smíšených pocitů. Určité úlevy, že už je malý drobeček v pořádku s vámi, a dost možná i strachu, zda tuto životní roli zvládnete. Málokdo by v tuto chvíli měl náladu hledat fotoaparát a sledovat vše pouze přes objektiv. Pokud si přesto chcete jednou tyto chvíle z fotek připomínat, nastavte si ještě před tím vším fotoaparát na stativ a zapněte režim sériového snímání.

Fotek budete mít požehnaně. Přestože vám možná v danou chvíli budou připadat jako nedokonalé, věřte, že si je postupem času budete v soukromí prohlížet častěji a častěji. 

Klepněte pro větší obrázek

VIDEO: Víte, co si zabalit do porodnice?

Témata: Porod, Miminko, Rodičovství, Porodnice, Fotografie, Domácí porod, fotograf, Zach, Jedinečný okamžik, Záchyt, Oka, Inspirace, Fotoaparát, Okamžik, Úkryt, Zrození, Chvíle, Rosťa, VELKÁ GALERIE, Česká republika, Fotka, Jedi

Video