Maminka.czZdraví

Adishop.cz – to je komfortní nákup díky bezkonkurenčním výhodám

Reklama 25.  3.  2013
Ve středu 13. března odstartoval svoji misi nový e-shop www.adishop.cz, který se specializuje na zboží značky adidas, včetně stylových doplňků a sportovního příslušenství. Pro zákazníky je tu připraven zajímavý věrnostní program plný výhodných slevových akcí, které probíhají po celý rok. A všemu vévodí vysoká úroveň poskytovaných služeb.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Adishop.cz je obchod s nejširším sortimentem zboží značky adidas, se kterým se lze na našem trhu setkat. Na své si tu přijdou jak sportovně založení zákazníci (v kolekci Performance), tak ti, pro které je adidas spíše synonem módy (v kolekci Originals). A to není všechno. Vybrat si tu lze i ze široké nabídky stylových doplňků a sportovního příslušenství.

Samotný nákup je v prostředí adishopu.cz snadný a celkově uživatelsky příjemný. Stránkám dominují velké a přehledné grafické prvky, které výrazně usnadňují orientaci v produktech. Samozřejmostí jsou stručné a výstižné informace ke každému produktu. Uzavření objednávky je pak už otázkou vteřinky.

Jedním z hlavních benefitů adishop.cz je fakt, že veškeré produkty jsou vždy na skladě, a tedy i připraveny k rychlé expedici. Tak například v případě uzavření objednávky ještě v dopoledních hodinách je zboží pro zákazníka k odeslání připraveno již následující den. Častý problém českých e-shopů, kdy po uzavření objednávky uživatelé obdrží informaci, že jejich produkt není oproti původnímu tvrzení na skladě, v adishop.cz prostě odpadá.

Dalším uživatelsky příjemným benefitem je síť deseti odběrných míst po celé republice. Kromě tří v hlavním městě jsou také v Českých Budějovicích, Jihlavě, Karlových Varech, Ústí nad Labem, Liberci, Mladé Boleslavi a Příbrami. Na všech těchto místech si zákazníci mohou vybrané zboží vyzkoušet a teprve poté se rozhodnout, zda si je skutečně pořídí.

Adishop.cz není pouze o nákupech. Je to také místo setkávání a sdílení zkušeností, postřehů a tipů týkajících se sportovního vyžití. K tomuto účelu zde slouží blog, na kterém na jedné straně publikují odborníci na různé druhy sportů, na straně druhé se zde objevují zkušenosti samotných zákazníků. Každý by tu tak měl nalézt řadu užitečných informací, které pomohou naplno rozvinout sportovní dovednosti. Adishop.cz chce svým zákazníkům přinášet vždy něco navíc, v tomto případě chce být užitečným rádcem pro aktivní život každého z nás.

Brzy na shledanou na www.adishop.cz.

Témata: Zdraví, Zdraví na Heureka.cz