Maminka.czSlavní rodiče

Agáta Hanychová odhalila při těhotenské masáži své bříško

Archiv zařízení 30.  5.  2011
Agáta Hanychová je v šestém měsíci těhotenství a kromě pracovních povinností se věnuje i péči o své tělo a očekávaného potomka. I když zatím těhotná modelka nepolevila ve svém pracovním tempu, ve volném čase si dopřává speciální masáže pro těhotné ženy.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

„Masáž pro těhotné je příjemná a relaxační. Všem budoucím maminkám ale doporučuji, aby chodily jen na těhotenské masáže prováděné odborníkem, jinak může být ta masáž i škodlivá,“prozradila Agáta, která se už letos na jaře dostala do situace, že ji masér na klasickou masáž nepřijal a poslal ji na odbornou těhotenskou masáž.

„Byla jsem pracovně několik dnů mimo Prahu, ale v těhotenství je vše daleko více únavné a ve volném odpoledni jsem si chtěla zajít na masáž. Moc jsem se na ni těšila, ale nepřijali mě. Neměli kvalifikovaného maséra pro těhotné ženy,“uvedla Hanychová, která se po návratu do Prahy informovala, kam by na těhotenskou masáž mohla vyrazit a začala pravidelně navštěvovat zkušenou masérku.

O tom, že těhotenství dává zabrat i Agátě, není pochyb, ale právě proto vyhledává budoucí maminka uvolnění, odpočinek, prevenci před otoky, zavodněním i křečovým žílám.

Nohy mi zatím neotékají, ale všimla jsem si, že se mi v průběhu těhotenství objevily křečové žilky a součástí těhotenské masáže je masáž nohou, která je vhodnou prevencí. S rostoucím bříškem si na nohy nedosáhnu, abych si je namasírovala sama,“ dodala se smíchem Hanychová, která chodí na masáže nejen kvůli fyzickým výsledkům, ale i kvůli uvolnění a psychické pohodě.

Témata: Slavní rodiče, Agáta Hanychová, Máša, Bříško, Masáž, Hanychov