Maminka.czSlavní rodiče

Agáta s Kryšpínem názorně předvedli, jak skvěle sladit oblečení

LH 11.  9.  2013
Agáta s Kryšpínem názorně předvedli, jak skvěle sladit oblečení
Na křtu nového CD kapely Gipsy.cz se ukázala také Agáta Prachařová. Na akci ji namísto manžela Jakuba doprovázel její syn Kryšpín. Ten je právě v tom správném batolecím věku, kdy svět zkoumá hlavně z pozice na všech čtyřech, takže volba maskáčové mikiny byla rozhodně na místě. Agáta se rozhodla svoje oblečení sladit a na křest zvolila kalhoty s podobným vzorem. Moc jim to slušelo.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Agáta, která se nedávno provdala za syna herečky Dany Batulkové a herce Davida Prachaře, se momentálně snaží prezentovat v lepším světle a namísto ukázkové průšvihářky si lebedí v roli vzorné manželky.

II. vicemiss České republiky z roku 2005 nyní nejvíce zaměstnává další řada reality show Vyvolení. Coby moderátorka tzv. noční show přináší divákům pikantnější okamžiky ze života obyvatelů vily. Vzhledem k její prostořekosti a oblibě ve skandálech je to pro ni práce jako dělaná.

Témata: Slavní rodiče, Dětské oblečení a dětská obuv, názor, Skandál, Jak, Vicemiss, Kryšpín, Sla, David Prachař, Oblečení, Dětská obuv na Heureka.cz