Maminka.czSlavní rodiče

Aňa Geislerová porodila chlapečka. Jmenuje se Max

LH 1.  7.  2013
Aňa Geislerová porodila chlapečka. Jmenuje se Max
S jednou z nejkrásnějších českých hereček jste si na Maminka.cz mohli nedávno přečíst rozhovor, ve kterém popisovala svoje pocity, ze svého těhotenství. Od soboty už je trojnásobnou maminkou.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Podle deníku Blesk.cz to oznámil režisér Jan Hřebejk na slavnostní premiéře nového filmu Líbánky, kde Aňa ztvárnila hlavní roli nevěsty. Právě mediální pozornost upřená momentálně na Karlovy Vary, kde probíhá mezinárodní filmový festival, přišla herečce vhod. I díky tomu, měla více klidu na porod bez všudypřítomných paparazzi.

Prostřední ze slavných rusovlasých sester má už dvě děti se svým manželem divadelním režisérem Zdeňkem Janáčkem – Bruna Fidelia (8) a dcerku Stellu Ginger (5).

Oblíbená herečka nastartovala svou kariéru coby modelka, když v šestnácti odjela do Milána. Svou první filmovou příležitost získala ve filmu Pějme píseň dohola. V témže roce ji režisér Filip Renč obsadil do role ve filmu Requiem pro panenku, jenž ji proslavil. Ve svých 37 letech je držitelkou šesti Českých lvů.

Témata: Slavní rodiče, Chlapec, Max, Filmový festival, Aňa Geislerová, Ana Geislerová, Jan Hřebejk, Renč, Ginger, Chlap, Aňa, Oblíbená herečka, Temže, Karlovy Vary, Ana, Pór, Geislerová, Bruna, Filip Renč