Maminka.czSlavné maminky

Andrea Růžičková na Silvestra porodila. Je to kluk! Jaké má jméno?

redakce 1.  1.  2020
Poslední den v roce 2019 se stala dvojnásobnou maminkou herečka Andrea Kerestešová Růžičková. Porodila chlapečka, pro kterého s manželem vybrali jméno Jáchym. Doma už na něj čeká dvouletý bratříček Tobiáš.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

„Včera se nám s Mikolášem Růžičkou stalo něco překrásného. Porodila jsem nám druhého syna. Je to ten nejmilejší česko-slovenský uzlíček pod sluncem. Dali jsme mu jméno Jáchym. Milujeme. Tak velmi ho milujeme! Děkujeme ti, Bože, za tento dar a zázrak... Ach, není nic víc!“ napsala herečka na svůj Instagram na Nový rok. 

Chlapeček se narodil v Oblastní nemocnici Příbram poslední den roku 2019. Andrea Růžičková skrze fotku poděkovala vedení nemocnice za jejich péči, hlavně za empatii, profesionalitu a lidskost. Fanouškům také popřála vše nejlepší do nového roku. „Zároveň Vám, moji milí, přejeme naplněný rok 2020 LÁSKOU!“ 

Nechci být fanatik, a to v ničem, říká těhotná Andrea Růžičková

Hvězda seriálu Vyprávěj, Ordinace v růžové zahradě a patronka soutěže Maminka roku 2019 má s manželem Mikolášem Růžičkou dvouletého syna Tobiáše. Druhé těhotenství si podle svých slov užívala více než to první: „Je to celkově mnohem lehčí, hlavně mentálně. Přiznám se, že devadesát procent toho, co bych neměla, porušuju. Třeba zvedání těžkých věcí. Ono to ani jinak s dvouletým dítětem nejde,“ přiznala Andrea v rozhovoru pro časopis Maminka.

Tam se také svěřila, že porod doma není nic pro ni: „Mně se kupříkladu u prvního porodu stalo, že nevyšla placenta, protože byla přirostlá. Kdybych rodila doma, vykrvácím a jsem mrtvá,“ říká. Podle ní je fajn, že žena má možnost volby, kde a jak bude rodit, Andrea se prý však cítí líp, když za ní stojí tým profesionálů, jako to bylo i v tomto případě.

Témata: Slavné maminky, Miminko, Mateřství, Instagram, jméno, Andrea Růžičková, Jáchym, Beu, Pór, Tobiase, Tobiáš, Chlapeček, Silvestr, Den roku, Poslední den, Síl, André, Herečka, Mikoláš Růžička, Kluk, Fana, Maminka