Maminka.czSlavní rodiče

Andrea Růžičková ukázala svého chlapečka. Víme, jak se jmenuje

redakce 20.  8.  2017
Herečka Andrea Růžičková, dříve Kerestešová, se tento týden stala maminkou. Stalo se tak o den dříve, na první výročí svatby s muzikantem Mikolášem Růžičkou.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Dnes je to přesně rok, co jsme si řekli ano a dobře jsme udělali, bohu dík," napsala herečka Andrea Růžičková na svůj Facebook a přidala fotku nejenom ze svatby, ale také snímek společného potomka, kterému dali jméno Tobiáš.

Herečka poskytla před narozením syna rozhovor časopisu Maminka, kde také řekla, že pohlaví miminka si s manželem nechali říct, ale chtěli si je nechat až do porodu pro sebe. V rozhovoru dále prozradila, že si těhotenství užívala a že četla knihy týkající se porodu.

"Víte, já mohu něco očekávat, ale v tom daném okamžiku se to změní a mě ta změna může odrovnat. Už několik let se učím nic neočekávat, abych nebyla zklamaná, a naopak si užívat přítomný okamžik.

Tenhle způsob života mě dělá mnohem šťastnější. A takhle to mám i s tím porodem. Těším se, až to miminko přijde, a všechno budeme řešit v ten daný okamžik, kdy se to stane reálným.

Hodně o porodu čtu, a to jak lékařské a vědecké knihy, tak také různé ezoterické. Všechny ty informace si pak přeberu podle svého. Vybírám si, co je mi blízké a čemu rozumím. Ale teprve u porodu poznám, které ty věci použiji. Taky studuju internet a řeším, co vše dítě potřebuje. Snažím se vybírat jen to, co je opravdu důležité," prozradila herečka v rozhovoru, který si můžete celý přečíst zde.

Andree i jejímu muži k narození miminka gratulujeme.

Video: První setkání miminka s rodiči: Podívejte se na neuvěřitelné záběry!

Andrea Růžičková: „Když jsem otěhotněla, jela jsem do Afriky“
Moderátorka Hana Reinders (Mašlíková) je maminkou. Prozradila i jméno miminka
Agáta Prachařová to má za pár. Na náplavce ukázala pěkné bříško

 

 

Témata: Porod, Slavní rodiče, Miminko, Chlapec, Andrea Růžičková, Pohlaví miminka, Hana Reinders Mašlíková, Chlap, Facebook, Společný potomek, Chlapeček, Přítomný okamžik, André, Herečka, Úkaz, Neuvěřitelný záběr, Tobiáš, Vědec, Svatba, První setkání, Záběr, Výročí svatby, Jak, Maminka