Maminka.czSlavní rodiče

Aneta Krejčíková je opět těhotná. Druhé dítě si přeje porodit doma

redakce 24.  10.  2019
V létě zdobila titulní stránku časopisu Maminka i se svým synem Benem a nyní potvrdila druhé těhotenství. Herečka Aneta Krejčíková má velký důvod k radosti – čeká druhé dítě.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Když jsme v redakci s herečkou dělali v létě rozhovor, o tom, že by mohla být brzy dvojnásobnou maminkou, se nezmínila (a my se jí nedivíme). Nicméně už včera své druhé těhotenství potvrdila deníku Blesk.

"Hrát budu, dokud budu moct, miminko plánované nebylo. Mám skvělého partnera a rodinu, která mi pomáhá," prozradila pro Blesk.cz.

Přestože zmínila, že těhotenství přišlo dříve, než si myslela, v rozhovoru pro časopis Maminka řekla, že se v mateřství našla, takže to až takové překvapení není. Dokonce se svěřila, že by druhé dítě ráda porodila doma.

Aneta Krejčíková: Do porodů jsem se zamilovala, druhé dítě se narodí doma

"Samozřejmě se rozhodnu, až to bude aktuální, ale strašně by se mi ten porod doma líbil. I z toho důvodu, že bych si přála, aby u toho byli Beníček a partner a bylo to v našem prostředí, byla by tam dulička, kterou jsem u porodu měla a která je naprosto úžasná, prostě bychom si to udělali podle svého. Člověk se pak samozřejmě musí obrnit proti nátlaku okolí, protože je spousta lidí, včetně mojí rodiny, kteří s tím nesouhlasí," uvedla v rozhovoru pro Maminku.

Herečka také uvedla, že by ji lákalo dělat dulu. "Já jsem se do porodů totálně zamilovala. Zjistila jsem, že by mě vlastně strašně lákalo dělat dulu. Nějak se ve mně probudila touha sdílet a setkávat se se ženami. Probírat věci a pojit ty síly. Dřív ženy na vesnicích drávaly peří a dělaly všechno spolu," řekla Aneta Krejčíková.

Porod je hustej, svěřila se Aneta Krejčíková. Proč si do porodnice vzala rtěnku?

S partnerem Ondřejem Rančákem vychovává herečka čtrnáctiměsíčního syna Bena.

VIDEO: Aneta Krejčíková o prvním těhotenství: Přibrala jsem jen 20 kilo a hormony jsou jízda!

Témata: Těhotenství, Porod, Slavní rodiče, Aneta Krejčíková, Porod doma, Maminka, Pór, Dula, Dom, Herečka, Blesk, Dráva, Beníček, Stránka časopisu, Krejčíková, Spousta lidí, Časopis