Maminka.czPředškolák

Angelina Jolie je opět těhotná. Spolu s Bradem mají již 7 dětí

Korzo.cz 25.  1.  2012
Angelina Jolie je opět těhotná. Spolu s Bradem mají již 7 dětí
Herecký pár Angelina Jolieová (35) a Brad Pitt (48) společně vychovává již šest dětí, z toho tři adoptované. Teď je prý Angelina znovu těhotná a přírůstek do rodiny by se měl narodit ještě letos.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Není to něco, co by Angelina chtěla oficiálně oznámit, ale již se rozhodla říci to omezené skupince přátel. Angelina si těhotenství opravdu užívá. Trápí ji sice ranní nevolnost, ale říká, že to za to rozhodně stojí," říká jeden známý páru.

Angelina již v minulosti mluvila o tom, jak si dobu před příchodem dítěte na svět vychutnává: "Miluji těhotenství. Připadám si pak více žensky než kdykoliv jindy. Člověk má pocit, že všechno v těle se chystá na děťátko."

Jolieová a její partner Pitt jsou již biologickými rodiči malé Shiloh a dvojčat Knoxe a Vivienne a adoptivními rodiči Maddoxe, Paxe a Zahary.
Podle zdroje listu Telegraph se teď Angelina, která je ve třetím měsíci těhotenství, pustila do přestavby ložnice:

ČTĚTE TAKÉ: Fotografie! Čadek si odváží Jitku i malou Elenku domů!

"Vyklidila ji od všech zbytečností a vymalovala čistě bíle. Chce, aby ložnice měla klidnou, zenovou atmosféru. Věří v propojení mysli a těla a chce být v co největším klidu."

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Slavní rodiče, Předškolák, Novorozenec, Školák, Batole, Kojenec, Angelina Jolie, Vivienne, Knox, Pax, Angel, Paxe, Známý pár, Maddox, Brad, Angelina, Zahar, Shiloh, Máj, Angelína, Ángel