Maminka.czKam s dětmi

Apassionata, nejúspěšnější jezdecká show, se v lednu vrátí do Prahy

redakce 14.  12.  2017
Dobrodružství a tajemství vás letos čekají při představení APASSIONATA SEN, evropské nejúspěšnější rodinné zábavní show s koňmi. Tomu napovídá již její název: jmenuje se SEN a v pražské O2 areně se představí v rámci dvou exkluzivních představení, a to ve dnech 6. - 7. ledna.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Dlouholetí příznivci show si přijdou na své, stejně tak i diváci, kteří tohle zcela mimořádné představení chtějí navštívit poprvé: Kromě osvědčené koncepce uceleného uměleckého díla s působivou, speciálně komponovanou hudbou, velkolepými světelnými efekty, skvělým jezdectvím a tanečním uměním a samozřejmě s nádhernými koňmi přinese toto vystoupení také celou řadu novinek.

APASSIONATA SEN například slibuje dosud nevídané kaskadérské kousky jezdců. Představí se i mnoho nových plemen koní, kteří předvedou své umění, samozřejmě opět společně s nejlepšími evropskými jezdci. Kromě toho nebudou chybět ani poetické scény, drezura a volný styl, stejně jako okouzlující komediální program s malými čtyřnohými hvězdami.

Publikum zažije při show APASSIONATA SEN krásu, vášeň, vzrušení a humor, vše v jednom. Právě tahle skvělá kombinace každý rok nadchne přibližně půl milionu lidí všech generací po celé Evropě.

Opět vás čeká rodinná show, ve které se představí několik desítek koní, nejlepší evropští jezdci, krásná hudba a úžasné speciální efekty. Nechte se pohltit magickými chvilkami a příbojem emocí.

Vstupenky na představí koupíme v síti Ticketportal.

Témata: Kam s dětmi, Maminka cestuje, kaskadér, Sen, Kůň, Chvilka, Dřez, Efekt, Drezura, Humor, Speciální efekt, Volný styl, Evropa, Led, Zábavná show, Světelný efekt, Show, APA, Představení, Praha, Vášeň, NEJ, Jezdec, Vzrušení, Ticketportal