Autosedačka Jané GRAND se přizpůsobí růstu vašeho dítěte

Reklama 26.  4.  2016
Při samotném výběru dětské autosedačky je rozhodující kvalita, bezpečnost, hmotnost dítěte a přizpůsobení sedačky jeho velikosti. Dětské sedačky se obvykle dělí do tří skupin a to podle hmotnosti.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Novinka Jané GRAND je ale navržena pro skupinu 1,2,3 (hmotnost 9-36 kg dítěte), tudíž umožňuje autosedačku používat velmi dlouhou dobu, přibližně od jednoho roku až do 12 let.

Evoluční autosedačka Jané GRAND je navržena tak, aby se přizpůsobila a rostla s dítětem ve všech fázích. Autosedačka pro skupinu 1 (9-18 kg) má 5-ti bodové bezpečnostní pásy, které se poté pro skupinu 2,3 sundají. K upevnění pomocí kotevních úchytů Isofix je GRAND vybaven utahovacím popruhem „Top Tether“, který působí jako proti rotační systém. Šíře autosedačky GRAND je navržena tak, aby bylo možné na zadních sedadlech automobilu připoutat až 3 autosedačky vedle sebe. Jané GRAND je k dostání v pěti barevných provedeních.

Klepněte pro větší obrázek

Jané GRAND vyhovuje požadavkům normy ECE R44/04ECE a byla navržena a vytvořena v souladu s normou i-size. Cena: 6 700 Kč


Handy Praha s.r.o.

Web: www.handypraha.cz │ Facebook: www.fb.com/handypraha

Handy Praha podniká v oboru kojeneckého a dětského zboží. Je pro Českou republiku výhradním distributorem a servisním místem značek Jané, iCoo a Be Cool.