Maminka.czSlavní rodiče

Bára Špotáková je těhotná. Čeká druhé dítě

Markéta Novák Matějková 18.  1.  2018
Oštěpařka Barbora Špotáková přerušuje kariéru. Úspěšná olympionička je totiž podruhé těhotná, ale návrat k atletice plánuje hned po porodu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Dvojnásobná olympijská vítězka už má doma syna Janka a narození druhého dítěte očekává v létě. Po porodu by se ráda vrátila k atletice.

"Už vím, že mateřské povinnosti i sportovní kariéra se dají dobře skloubit," uvedla oštěpařka v tiskové zprávě.

Jako matka získala ještě bronz na olympijských hrách v Riu a loni se po deseti letech od prvního zlata v Ósace radovala v Londýně z druhého titulu mistryně světa.

"Nerada plánuji moc dopředu, nikdy nevíte, co vám život přinese do cesty. Nicméně pro mě stále platí i v současné chvíli, že sportovní vrchol, ke kterému chci v současné chvíli směřovat, jsou olympijské hry v Tokiu 2020," doplnila devítinásobná vítězka ankety Atlet roku a dvojnásobná nejlepší česká sportovkyně roku.

Bára o prvním těhotenství a porodu promluvila pro časopis Maminka, kde také prozradila, že porod zvládla bez větších problémů také díky fyzické připravenosti. Celý rozhovor si můžete přečíst ZDE.

My Báře moc gratulujeme a přejeme jí bezproblémové těhotenství.
 

"Už vím, že mateřské povinnosti i sportovní kariéra se dají dobře skloubit," uvedla Špotáková v tiskové zprávě.

Více na https://isport.blesk.cz/clanek/ostatni-atletika/324113/spotakova-prerusuje-karieru-je-tehotna-chce-se-vratit-kvuli-olympiade.html
Diář maminky Báry Špotákové
Barbora Špotáková: Ráda pozoruji Janečka, když spí
Barboře Špotákové se dnes narodil syn Janek
Témata: Slavní rodiče, Kariéra, Bára, Mateřská povinnost, Olympionička, Olympijské hry, Spot, Bára Špotáková, Mistryně, Vítězka, Špotáková, Olympijská vítězka, Mistryně světa, Bár, Barbora Špotáková, Druhé dítě, Narození druhého, Oštěpařka, Děti, Bar, Atletika, Sportovkyně