Maminka.czHračky pro děti

Barbie je i pro tatínky

redakce 24.  2.  2017
V roce 2017 bude společnost Mattel navazovat na svou úspěšnou BARBIE kampaň “You Can Be Anything” (Můžeš být, kým chceš). Tato kampaň ukazuje holčičkám po celém světě, že opravdu mohou být čímkoliv a kýmkoliv si budou přát, učí je víru sama v sebe a ve své nekonečné možnosti.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Nejnovějším temátem této kampaně pak jsou tatínci, kteří si – možná pro někoho trochu překvapivě - hrají se svými dcerami s panenkami Barbie.

90ti sekundový spot (spolu s kratšími variantami) naváže na velmi úspěšný BARBIE spot Imagine the Possibilities, který se koncem roku 2015 stal nejsledovanějším reklamním spotem na Youtube.

Představení nové panenky Barbie a nového filmu na DVD!

Ale tentokrát nebudou hrdiny malé holčičky, které znají dinosaury nebo cestují do Transylvánie, ale tatínkové. Tatínkové, kteří možná vypadají jako velcí tvrďáci, kteří by si s Barbie nikdy nehráli, ale kteří nakonec pro své dcery udělají cokoliv na světě.

Protože ví, že čas, který stráví s se svými holčičkami hrou v jejich imaginárním světě je velkou investicí pro jejich budoucnost.

Podívejte se na video:

Když už hrají hry, tak ať přitom cvičí. Pořídili byste potomkům dětský rotoped?
Dopřejte dětem kvalitní hračky a podpořte tak české designéry

 

Témata: Děti, Hračky pro děti, Barbie, Designer, Bar, Transylvánie, Dinosaurus, Kampa, Imaginární svět, Author, Reklamní spot, Bár, Hračky na Heureka.cz