Maminka.czSoutěže

BIO produkty značky HiPP: To nejlepší pro vaše děti

Reklama 25.  4.  2011
Každá maminka chce dát svému miminku to nejlepší. A proto miliony maminek na celém světě svým dětem kupují BIO výrobky značky HiPP.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Produkty této společnosti pokrývají dětskou výživu už od prvních dnů po narození, výborně chutnají a jsou vyrobeny hlavně z bio-organických surovin, které jsou pěstovány v souladu se zákony platnými pro ekologické zemědělství a jsou tedy označeny tzv. bio-pečetí.

Že společnost HiPP bere BIO kvalitu opravdu vážně, dokazují kromě pravidelných kontrol dodržování zásad bio-organického zemědělství také výzkumy ve vlastních vědeckých laboratořích. Celkem se tedy provádí více jak 260 kontrol, mezi které patří kontrola půdy, analýzy jednotlivých surovin i kontrola konečného produktu. Distribuované výživové produkty určené pro kojence, batolata a mladší děti neobsahují žádná „éčka“, aditiva, umělá sladidla, zvýrazňovače chuti a ani jiné škodlivé látky.

Nyní společnost HiPP uvádí na trh novou řadu mléčné kojenecké výživy HiPP BIO Combiotic® jak jinak, než rovněž v BIO kvalitě. Není nic přirozenějšího než mateřské mléko, které poskytuje dětem od narození nejlepší výživu. Podle vzoru mateřského mléka vyvinula společnost HiPP pokračovací mléčnou kojeneckou výživu s obsahem prebiotik a probiotik.

Pokračovací mléčná kojenecká výživa HiPP BIO Combiotic® obsahuje jedinečnou kombinaci podle vzoru mateřského mléka: prebiotickou vlákninu, která podporuje zdravou střevní mikroflóru, přirozené kultury mléčného kvašení izolované z mateřského mléka, cenné omega-3 mastné kyseliny, které jsou obzvláště důležité pro normální růst a vývoj dětí. Organismus si je však neumí sám vytvořit.

Inspirováni přírodou tedy nabízíme jednu z nejlepších alternativ po mateřském mléce, navíc v BIO kvalitě.


Jak na to?

Stačí se přihlásit na Maminka.cz a správně odpovědět na soutěžní otázku, kterou najdete v tomto článku.

Možnost odpovídat máte od 25. 4. do 1. 5. 2011. Pokud nejste zaregistrována, nebo přihlášena, klikněte sem.

Vyhrajte dárkovou poukázku v hodnotě až 1 000 Kč!

Cenu soutěže získává každý 10., 20., 30., 40., 50. soutěžící, který správně zodpoví soutěžní otázku. Soutěžíme o 5 poukazů v celkové hodnotě 3 500 Kč, které lze využít k nákupu jakéhokoliv zboží v internetovém obchodě www.hipp.cz. Soutěž probíhá ve dnech 25. dubna až 1. května 2011.

Výhry:

1. místo dárková poukázka v hodnotě 1 000 Kč
2. místo dárková poukázka v hodnotě 1 000 Kč
3. místo dárková poukázka v hodnotě 500 Kč
4. místo dárková poukázka v hodnotě 500 Kč
5. místo dárková poukázka v hodnotě 500 Kč

Nicky výherců:

1. místo babytka
2. místo zimkaa
3. místo honi
4. místo janapatrov
5. místo jana7

Všeobecná soutěžní pravidla naleznete ZDE.

A jak vyhrát? Stačí správně zodpovědět jedinou soutěžní otázku:

Témata: Soutěže

Video