Maminka.czŠkolák

Bohatý program na ledě v zámeckém parku Chateau St. Havel dnes od 15.30

redakce 20.  2.  2012
Bohatý program na ledě v zámeckém parku Chateau St. Havel dnes od 15.30
V pondělí 20. února od 15.30 hodin na Vás bude čekat bohatý program plný zábavy a dobrého jídla. Na ledě si budete moci společně s dětmi z Klokánka zahrát hokej, protancovat brusle na lední diskotéce, vyzkoušet chytání ryb v ledových dírkách našeho rybníku, otestovat bruslařskou zdatnost při slalomu na bruslích a mnoho dalšího.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Na břehu rybníka bude připraveno občerstvení přímo ze zámecké kuchyně restaurace Chateau Svatý Havel. Ohřeje Vás svařák, punč nebo čaj a Vaše chuťové buňky jistě potěší domácí dobroty. Pro děti bude připraven sladký popcorn a hlad zaženou párkem v rohlíku. Nebude chybět barmanská ohnivá show a zámecký DJ, který namíchá hudbu podle Vašeho přání.

Děti mají vstup zdarma, pro dospělé je symbolické vstupné 50 Kč. Výtěžek ze vstupného a útraty za občerstvení poputuje do dětského domova Klokánek.

Na pondělní odpoledne v Chateau St.Havel si nezapomeňte zabalit brusle, popřípadě hokejku, teplé oblečení a dobrou náladu.

Témata: Děti, Předškolák, Školák, Kam s dětmi, Maminka cestuje, Klokánek, Park, Havel, Led, Pár, Program, Par, Bohatý program, Chateau St