Maminka.czDěti

Bojujete s opruzeninami a citlivou dětskou pokožkou?

Reklama 24.  9.  2018
Citlivá pokožka vašeho děťátka, ale i opruzeniny vyžadují kvalitní péči. Sehnat pečující, vysoce kvalitní přírodní olej, který nejcitlivější pokožku miminka dokonale zvláční a dodá potřebnou ochranu, není jednoduché.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Oleje Frei öl® jsou na trhu více než 50 let

Na trhu je však osvědčený dětský olejíček. Baby oil frei öl® od tradiční německé lékárenské značky Frei öl®, vyrobený výhradně z přírodních olejů a vitamínů, určený právě pro péči o nejjemnější pokožku miminek. Na trhu jsou oleje Frei öl® více než 50 let a stále patří k nejprodávanějším v rakouských i německých lékárnách. Přírodní olej Baby oil frei öl® byl vyvinut ve spolupráci s maminkami, ale i odborníky, a to přesně tak, aby děťátku poskytl tu nejlepší péči a výživu, i pro tu nejjemnější pokožku.

Klepněte pro větší obrázek

Účinky dětského oleje Baby oil frei öl®

Dětský olej Baby oil frei öl® pokožku děťátka promašťuje, posiluje a brání opruzeninám. Díky ovesnému oleji udrží dětskou pokožku hydratovanou až osm hodin. Bio slunečnicový olej posiluje přirozenou kožní bariéru. Dětský olej Baby oil frei öl®  je také ideálním pomocníkem v boji proti dětskému atopickému ekzému, bojuje proti svědivým šupinkám, suché pokožce a krustám. Mezi jeho složky patří i ovesný olej, bio slunečnicový olej, olej z jader ze švestek, olej ze semínek černého rybízu, obsahuje i vitamin E.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Způsob užití:

Péče o dětskou pokožku a masáž – aplikujte na pokožku a jemně masírujte. Doporučujeme po koupeli nebo dle potřeby.

Proti opruzeninám – aplikujte na čistou pokožku v místě podráždění při každé výměně plen.

Krusty a šupiny – jemně masírujte dětskou hlavičku několika kapkami oleje a nechte několik hodin působit. Poté smyjte teplou vodou.

Koupel – přidejte malé množství oleje do dětské koupele.

Dětský olej Baby oil frei öl® je díky svému složení neškodný i v případě, že jej dítě spolkne (například během koupele). Přírodní olej je také vhodný pro všechny typy pleti dospělých.

 

Témata: Děti