Maminka.czKam s dětmi

Bookni si! Bezva den mezi knížkami

Iva Endrychová 16.  9.  2014
Užijte si společně s dětmi řádění mezi knížkami v pražské MeetFactory. Na Bookni si! Aneb za knížkami do továrny vás čekají oblíbení dětští autoři a ilustrátoři a v zábavných soutěžích můžete vyhrát zajímavé ceny.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Ve čtvrtek 18 září 2014 vás zveme na 2. Ročník dětského knižního řádění s názvem Bookni si! aneb Za knížkami do továrny. V prostorách MeetFactory (Ke Sklárně 3213/15, Praha 5) v Praze budou moci děti i jejich rodiče setkat s oblíbenými dětskými knížkami, jejich autory a ilustrátory (Milošem Kratochvílem, Ivonou Březinovou, Ivou Procházkovou, Renátou Fučíkovou Evou Bavorovou, Andreou Popprovou, Anetou Holasovou, Lenkou Jasanskou, Markétou Vydrovou, Liborem Drobným a dalšími).

Celý den budou probíhat hry, soutěže, výtvarné dílny, autorská čtení, netradiční formy setkání s literaturou s projektem Rosteme s knihou a Českým rozhlasem Junior a také divadelní představení z produkce souboru Lukáše Hejlíka LiStOVáNí a letos také Českého rozhlasu Junior. Pro každého malého návštěvníka jsou připraveny dárečky, a navíc je pro všechny vstup zdarma!

Klepněte pro větší obrázek
Pozvánka na akci

Pořadatelem akce je Nakladatelství Mladá fronta a. s. 

Témata: Kam s dětmi, Naše tipy, Maminka cestuje, Český rozhlas, Libor Drobný, Listování, Popp, Miloš Kratochvíl, Lukáš Hejlík, Meet, Knížka, Den, Mez