Maminka.czSlavné maminky

Božská maminka Scarlett Johansson: Z večerní róby do tepláků za 5 minut!

Dita Mrázková 8.  10.  2021
Patří mezi nejkrásnější herečky, ale na ulici je k nepoznání. Středobodem vesmíru jsou pro ni její dvě děti, osmiletá Rose Dorothy a dvouměsíční syn Cosmo. Jak Scarlett zvládá svou nejdůležitější roli mámy? Hravě a s přehledem!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Když potkala v roce 2012 sexy hollywoodská herečka francouzského novináře Romaina Dauriaca, byla to láska na první pohled. Vzali se a za dva roky už se společně radovali z narození dcery Rose Dorothy. Jenže ve vztahu to začalo skřípat a za další dva roky následoval vleklý rozvod, kdy oba rodiče bojovali o Rose. Nakonec byla dvouletá holčička svěřena do péče matky.

Protože na dceru byla Scarlett většinou sama a chůvy odmítala, měla se co otáčet. Natočila další pokračování veleúspěšného kasovního trháku Avengers, čímž své dceři udělala velkou radost – malá slečna totiž prý tento kultovní snímek přímo zbožňuje. 

VIDEO: Slavné páry, které se zamilovaly na place

Hollywoodská famme fatale ale nepatří mezi typy hereček, pro které je středobodem vesmíru červený koberec a róba od Gaultiera. Je známá tím, že v soukromí chodí zásadně bez make-upu, v teplácích, otrhaném tričku a s čepicí na hlavě. Sociální sítě nepoužívá, fotografie svých dětí s nikým nesdílí. Na rodinný život nedá prostě dopustit a veškerý volný čas podmiňuje jemu.

Říká se do třetice všeho dobrého a možná, že je to heslo i Scarlett Johansson. Její první sňatek s hercem Ryanem Reynoldsem trval tři roky, poté následoval krátký románek s hercem Seanem Pennem. Druhé manželství je také minulostí, ale ani to herečku neodradilo. Před rokem překvapila všechny své fanoušky novinkou - vdala se potřetí. 

Střídavá péče: Mám z ní blbý pocit, říká Nikol Štíbrová. Co jiní VIP rodiče?

Jejím vyvoleným je spisovatel, komik a tvůrce pořadu Saturday Night Live Colin Jost. Ti dva se seznámili už v roce 2017, těsně po rozvodu s Romainem, Scarlett ale nechtěla nic uspěchat. 

A letos v srpnu manželé na svět přivítali syna Cosma. Netradiční jméno se prý moc nelíbilo Colinově matce, Scarlett si s tím hlavu ale nijak neláme. Snad konečně našla toho pravého, a může se tak naplno věnovat svým dvěma dětem. Tedy pokud zrovna netočí s Bradem Pittem nebo Chrisem Hemsforthem...

Témata: Střídavá péče, Děti, Láska a vztahy, Slavné maminky, Školák, Péče o dítě a jeho výchova, Kojenec, Životy slavných, Výchova, herečka, Sociální sítě, Rozvody, Brad Pitt, Scarlett Johansson, Sean Pen, Ryan Reynolds, Romain, Scar, Pokračování, Tepláky, Colin, Scarlett Johanssonová, Sňatek, Gaultier, Róba