Maminka.czSlavní tatínci

Božský Christian Grey z Padesáti odstínů: Jak si trojnásobný táta Jamie Dornan nejraději hraje se svými dcerami?

Dita Mrázková 26.  9.  2022
Britský herec se stal po erotické filmové trilogii idolem žen po celém světě. V soukromí jeho srdce patří celkem čtyřem ženám. Jaký je otec, proč si se svými dcerami snaží užít každý den a jakou láskyplnou poklonu vysekl své osudové ženě?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Málokdo ví, že Jamiemu zemřela maminka na rakovinu, když mu bylo pouhých šestnáct let. Vyrůstal se svým otcem, uznávaným porodníkem, a dvěma staršími sestrami a s bolestnou ztrátou se pořádně nikdy nevyrovnal. Možná i proto toužil po velké rodině. Než se stal známějším, žil s herečkou Keirou Knightley, ale jeho vyvolenou se stala až zpěvačka a skladatelka Amelie Warner.

VIDEO: Jak probíhalo focení listopadové trojobálky s patronkami Maminky roku

"Celé moje dětství bylo jedno velké přetahování se s mými sestrami. Ale vlastně jsem tak nějak tušil, že až budu mít děti, budou to taky holky," nechal se slyšet Jamie v jednom rozhovoru. Jeho nejstarší dceři Dulcii je osm, prostřední Elvě šest a nejmladší Albertě tři.

"Děti jsou úžasné, protože žijí okamžikem – tady a teď. Nestarají se o to, co se děje a proč je svět takový, jaký je.  Jedou v módu: Teď je teď, tak se pojďme bavit. Je skvělé být jejich součástí. Moje děti mě naučily žít v přítomném okamžiku," prozradil pyšný táta.

Herec se netají tím, že být tátou je ta nejlepší role, kterou mohl mít. I když v době covidové to prý s malými uličnicemi vyžadujícími permanentní pozornost bylo občas náročné. Ale Jamie nezapřel svůj smysl pro humor a vedle her všeho druhu vymýšlel pro holky i karnevalovou nebo hudební show. Neváhal se dokonce převléknout do ženského kostýmu, aby rodinu v nelehké době pobavil.

K fotografii svých osudových žen, kterou sdílel na Instagramu, napsal:

"Bez této posádky nejsem nic jiného než hromada prachu. Když jsem doma, všechno, co jsem, je manžel a otec.  Je to role, kterou v životě beru nejvážněji." Tak se vyznal Jamie, který nezapomněl ani na svou manželku. O té prohlásil, že je do ní – coby do matky svých dětí – zamilovaný víc než na začátku jejich vztahu. A to potěší každou mámu...

 
Témata: Láska a vztahy, Slavní tatínci, Rodina, Mateřství, Výchova, Rodičovství, Životy slavných, Instagram, Rodiče, Dcera, Celebrity, Herec, Otec, Sociální sítě, Otcové, Smrt, Jamie Dornan, Sestra, Dcery, Rakovina, Alberta, Elva, Padesát odstínů temnoty, Dulcie, Keira Knightley