Britax Go Next, novinka ve skandinávském stylu

Reklama 26.  11.  2014
Plánujete delší výlet, pravidelnou procházku na čerstvém vzduchu nebo menší nákup? S dětmi se dá zvládnout vše, stačí se jen trochu přizpůsobit a upravit si denní režim tak, aby vyhovoval všem členům rodiny. Není pravda, že s příchodem dětí končí veškerá zábava, naopak. Určitě je více starostí, ale život nabírá nový směr a s dětmi si užijete spoustu radostných chvil. Proto, aby šlo vše hladce, je dobré si dětskou výbavu dobře promyslet a vybrat takové výrobky, které se stanou zároveň pomocníky, kteří vám každý den zjednoduší.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Společnost Baby direkt, je česká rodinná firma, která je již dlouhé roky distributorem mnoha světově známých značek, v oblasti dětských potřeb. Pečlivě si své dodavatele vybírá a nabízí široké portfolio kvalitních výrobků. Jednou z nejznámějších značek na trhu je Britax Römer, která přináší nejen nejkvalitnější autosedačky, ale i všestranné kočárky.

Poslední novinkou je všestranně použitelný kočárek Bitax Go Next, který byl inspirována švédským designem. Tento velmi elegantní kočárek je vhodný pro děti již od narození a poskytuje jim tak příjemnou, bezpečnou a pohodlnou jízdu s veškerým komfortem. Kočárek se lehce přizpůsobí aktuální potřebě.

Díky oboustrannému skládání celého kočárku je možné jednoduchým způsobem přestavit korbičku na dětský nosič nebo sedačku. Snadný, patentovaný systém umožňuje složení kočárku do polohy proti směru jízdy. Reflexní bezpečnostní pásky 3M Scotchlite™ a odrazky Vám umožní, abyste byli dobře viděni za jakéhokoliv počasí či za šera.

Jednoduché nastavení umožňuje výškově přizpůsobit polohu hluboké korby či sportovní sedačky. Tak aby vždy odpovídala aktuální potřebě. Sedačka poskytuje díky velkému prostoru komfortní posezení a je vybavena 5ti bodovým a výškově nastavitelným bezpečnostním pásem. Pohodlí zajistí opěrka nohou, která se dá nastavit do tří poloh.

Klepněte pro větší obrázek 
Zdroj: BRITAX RÖMER

Rozšiřující se protisluneční clona i větrací okénko jsou důmyslně navrženy pro větší radost z jízdy malých cestujících. Požitek z jízdy ještě znásobí zadní nafukovací kolečka, která perfektně tlumí nárazy a usnadňují tak průjezdnost terénem, stejně tak přední otočná kola s možností aretace.

Maminky při balení potřebných věcí na výlet, procházku či pískoviště ocení prostorný košík. Snadno sundatelný a pratelný potah zajistí vždy čistý a perfektní vzhled tohoto nevšedního kočárku.

Více informací o produktu a u jakých autorizovaných prodejců jej lze zakoupit, naleznete na webových stránkách www.babydirekt.eu.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek 
Zdroj: BRITAX RÖMER

Video