Maminka.czSlavné maminky

Britney Spears je potřetí těhotná! Dovedly ji životní peripetie k vytouženému cíli?

Životní peripetie popové princezny by vydaly na román. Dvojnásobná máma nejdřív dobyla svět, aby se k ní pak otočili její nejbližší zády. Byla zbavena svéprávnosti, částečně přišla o své dva syny, ale dnes už je, zdá se, zase připravena. Na co? Přece na mateřství!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Šestnáctiletý syn Sean Preston a o rok mladší Jayden James dělají své mamince jen radost. Sama zpěvačka je na síti neustále nazývá mladými génii. Mladší Jayden je prý ohromný hudební talent, stačí mu podívat se do not a hned preluduje!

 "Jeho dar mě až děsí. Před několika týdny se posadil ke klavíru a začal zničehonic hrát. Je to malý Mozart," rozplývala se Britney.

Video: Které světové celebrity neunesly svou slávu?

Je vidno, že čas se svými syny, se kterými nemohla kvůli svým eskapádám nějakou dobu pobývat, si užívá i v čase jejich puberty.  I když se netají tím, že by si přála, aby oba kluci zůstali navždy dětmi. 

"Je to doslova na prd, kluci mě už nepotřebují," posteskla si nedávno na svém Instagramu. 

Otcem chlapců je bývalý tanečník Kevin Federline, který žil s Britney tři roky. Na síti zavzpomínala i na dobu, kdy byli kluci ještě v plenkách.

"Ve všech bazénech, kam jsem s kluky chodila, se ke mně hrnuly děti ze všech koutů. Měla jsem totiž s sebou zaručeně nejvíc hraček."

Britney Spears si užívá nově nabyté svobody! Přála bych si další miminko, svěřila se svým fanouškům

A dodala, že měla doslova úzkost, aby její děti nikdy nehladověly. "Byla jsem jako šílená továrna na mléko, neustále jsem kojila. K tomu jsem měla připravených šest lahví odsátého mléka pro případ, že by kluci měli hlad."

A nezapomněla dodat, jak moc ji mrzí, že už ji oba hoši nepotřebují. I proto nedávno vyvolalo spekulace video s těhotenským bříškem a všeříkajícím komentářem: "Mami, dostaň mě odsud ven."

Tyto spekulace nyní Britney Spears sama potvrdila na svém instagramovém profilu. Přestože se nepochlubila ultrazvukovým snímkem, přiznala, že jí vyšel pozitivní těhotenský test. S osmadvacetiletým snoubencem Samem Asgharim se tak těší na prvního společného potomka. 

Přestože si Britney miminko už delší dobu přála, zavzpomínala i na nepříjemnosti, které ji během předešlých dvou těhotenství zaskočily. „Je to těžké, protože když jsem byla těhotná, měla jsem perinatální depresi. Bylo to opravdu hrozné. Navíc o tom ženy tehdy ani nemluvily. Někteří lidé považovali za nebezpečné, když si stěžovala žena s dítětem v břiše, ale teď o tom ženy mluví každý den.“ Zpěvačka však na závěr příspěvku přiznala sobě i svým fanouškům, že tentokrát chce každý den cvičit jógu a rozdávat radost a lásku!

Témata: Těhotenství, Láska a vztahy, Slavné maminky, Kojení, Mateřství, Životy slavných, Rodina a vztahy, Instagram, Syn, zpěvačka, Talent, Britney Spears, tanečník, trenér, Kevin Federline, Sean Preston, Jayden James, Peripetie, Román, Nedávno, Živo, Životní peripetie, Mléko, Markéta Konvičková, Mozart