Maminka.czCelebrity

Britney Spears si užívá nově nabyté svobody! Přála bych si další miminko, svěřila se svým fanouškům

Simona Formánková 19.  11.  2021
Zpěvačce Britney Spears nedávno skončilo nucené opatrovnictví jejího otce a nově nabytou svobodu si náležitě užívá. Na sociálních sítích se dokonce přiznala, že by se ráda stala ještě potřetí matkou. Co na toto rozhodnutí říkají její fanoušci?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Téměř čtrnáct let žila Britney Spears pod nuceným opatrovnictvím svého otce Jamieho Spearse, který svoji dceru držel velmi zkrátka.  Britney nesměla sama řídit auto, chodit nikam bez otcova svolení, nesměla se vdát, dokonce si nesměla ani vyndat nitroděložní tělísko. Po vleklých letitých sporech ji nakonec soud tohoto břemene zbavil a zpěvačka se stala opět svobodnou. Na Instagramu se svým fanouškům svěřila, že svůj první volný víkend oslavila jako svobodná žena. Možná si také dopřála skleničku alkoholu, který jí byl po celou dobu opatrovnictví striktně odepírán. 

VIDEO: Podívejte se, které celebrity neunesly svoji slávu

Fakt, že se rozhodla svoji svobodu užívat na maximum, dokazuje i instagramový post, ve kterém se svěřila, že by si přála stát se ještě jednou matkou:

"Přemýšlím o tom, že bych měla ještě další dítě!! Zajímalo by mě, jestli tohle je holčička... je na špičkách a sahá po něčem... to je jisté." napsala k černobílé fotce zpěvačka. V rozhodnutí ji podpořili také její fanoušci, kteří pod fotku okamžitě začali psát velmi milé komentáře. "No jasně! Jestli chceš miminko, jdi do toho. Užívej si svoji svobodu a děti," zaznělo například od jedné sledující. "Jsi úžasná máma a tvoji kluci by byli dokonalí starší bráchové," vzkázala Britney další fanynka. 

A proč také ne! S dlouholetým partnerem Samem Asgharim se Britney zasnoubila jen pár dní po ukončení opatrovnictví. Sama k fotce se zásnubním prstýnkem napsala, že tomu pořád nemůže uvěřit. Nyní už pár chystá velkolepou svatbu, na které nevěsta oblékne šaty od Donatelly Versace a třeba se poté dočkají i vytouženého miminka. 

Témata: Těhotenství, Video, Slavní rodiče, Miminko, Mateřství, Miminko, Instagram, Celebrity, Sociální sítě, zpěvačka, Britney Spears, fanoušci, nitroděložní tělísko, Volný víkend, Svobodná, Opatrovnictví, Britney Spearsová, Britney, Svoboda, Brit