Maminka.czGalerie

Brutálně upřímné momentky? Ano, protože přesně takové mateřství je

16.  1.  2021
Nejtěžší práce na světě, ale taky spousta smíchu a lásky. Tak popisuje výtvarnice Inna Sacali mateřství a co více, s upřímností sobě vlastní ho zachycuje na svých obrázcích. Pobavila nás hodně. Dobré vědět, že v tom nejsme sami.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Moldavská architekta Inna Sacali zachycuje každodenní život se svým manželem a jejich malým synem. Jedno je jisté, nikdy se nenudí, ať už to bylo ještě během těhotenství, v době, kdy byl syn malý nebo v době, kdy už se začala naplno projevovat jeho osobnost. 

Nás její obrázky rozhodně baví! 

Inna kreslí jak chvíli vtipné, tak ty, kdo toho rodiče - známe to všichni - mají plné zuby. Pozor, žádné lakování na růžovo, což oceňujeme. 

Kojení školáků je normální, tvrdí máma, jež kojila sedmiletou dceru

"Kreslím, protože si chci všechny tyto okamžiky pamatovat," svěřila se webu Bored Panda, který o jejich obrázcích napsal. Mateřství ji inspiruje každý den k novým komiksům. "Všechno to je z mého života, je v tom upřímnost, jsou v tom moje emoce," dodala. 

TO NEJÍM! 40 originálních výmluv dětí, které odmítly naservírované jídlo
GALERIE: Sourozencům vstup zakázán! Reakce dětí na nového člena rodiny vás pobaví
Témata: Galerie, Mateřství, Blogy, Dětské oblečení a dětská obuv, Výbavička pro miminko, Maminky ve světě, Momentky, Mater, TAK, Lakování, Upřímnost, Smích, Výtvarnice, Momentka, Obrázek, Panda, Láska, Inna, Bored panda, Dětská obuv na Heureka.cz