Maminka.czSlavní rodiče

Bude nás pět! Zpěvačka Klára Vytisková čeká třetího potomka, děti jsou její múzy

redakce 12.  11.  2020
Excentrická zpěvačka Klára Vytisková z kapely Toxique s manželem Romanem Víchou čeká třetího potomka. Společně už vychovávají dvě dcerky.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Bude nás 5!" napsala ve středu na Instagram zpěvačka a moderátorka Klára Vytisková (35) a oznámila tak, že k jejím dvěma dcerám − šestileté Emilce a tříleté Olivii − přibude třetí potomek. Známá je také jako porotkyně čtvrté řady soutěže Česko Slovenská SuperStar.

„Díky lockdownu a podzimu v kabátu se mi dařilo těhotenství dlouho skrývat, a tak vše vyšlo najevo až při natáčení live session, kterou chci věnovat fanouškům místo přesunutého křtu v ROXY.  Díky natáčení jsem si uvědomila, jak nám všem živé koncerty chybí,“ říká Vytisková k natáčení v prázdném klubu Meetfactory, kde si s kapelou rozložila nástroje na místě, kde normálně stojí publikum. 


Dvojnásobná mamika po narození každé dcery vydala desku (Home /2015/, Love Is Gold /2020/) a na to konto říká: „Děti jsou obrovská inspirace, jsou to múzy.”

Na jaře udělala uznávaná zpěvačka Klára Vytisková radost sobě i svým fanouškům skvěle přijatou albovou novinkou Love Is Gold. Album, jež v letošním roce doprovodily klipy Just Be You a Gold s hostujícím Albertem Černým z Lake Malawi, sklidilo řadu pozitivních recenzí.

Vždycky jsme chtěli větší rodinu

„Vlastně jsem si vždy myslela, že budu mít tři dcery. Rozhodně ‚nezkoušíme kluka‘, s Romanem jsme zkrátka toužili po třech dětech, ale nevěděli jsme, jak nám to jako rodičům půjde. Po druhé dceři Olivii bylo jasné, že chceme větší rodinu. Moc se těšíme!”

Zpěvačka kapely Toxique a bubeník Roman Vícha se vzali v roce 2010. Bydlí ve zrekonstruovaném mlýně v Úněticích za Prahou. "Vždycky jsme s manželem věděli, že s dětmi chceme bydlet na vsi. Rodiče nám dali k dispozici krásnou velkou půdu u nás ve mlýně, a tak jsme si tam postavili byt," řekla před časem pro idnes.cz.

Společně s kapelou (a Albertem Černým v roli hosta v písni Gold) zahraje v rámci oslav 17. listopadu od 19:00 na Koncertě pro budoucnost. Ten proběhne v pražském Obecním domě, přenášet jej bude online Česká televize a k vidění bude také na sociálních sítí. 

Holky festivaly milujou

Bude-li to jen trochu možné, Vytisková plánuje koncertovat se svou kapelou i v létě příštího roku: “Pokud bude situace příznivá pro konání festivalů, pojedu i s dětmi, mám to vyzkoušené, na klubové turné je nevozím, ale v létě jde hraní i s malými dětmi skvěle kloubit, holky festivaly milujou.”

Zpěvačka už před časem řekla, že chce mít více dětí a chce je mít celkem brzy po sobě, takže se zjevně drží svých plánů. "Myslím si, že je dobré mít jich co nejvíc, za co nejkratší dobu. Jsem tedy úplně v pohodě s tím mít další děti, a to kdykoli," nechala se slyšet před několika lety. Klára Vytisková zpívá v kapele Toxique, vydala sólové album, vystupovala také s kapelou Neřež nebo s Michalem Hrůzou.

Vendula Pizingerová porodila! Syn Josef se narodil na tátovy narozeniny
Domeček v kufříku zvládnete i vy. Zapojte děti, bude je to bavit
Témata: Těhotenství, Slavní rodiče, Slavné maminky, Mateřství, Rodičovství, Instagram, zpěvačka, Klip, Album, Malawi, Vendula Pizingerová, Česko Slovenská SuperStar, Olivie, Sólo, Lake Malawi, Lake, Bubeník, Děti, Manžel, Vidění, Konání, Roman Vícha, Vícha, Klár, Albert Černý