Maminka.czSlavní rodiče

Bude to kluk! Kim Kardashian se těší na čtvrté dítě. Porodí ho sama?

kog 3.  1.  2019
Reality star Kim Kardashian a rapper Kanye West se těší na čtvrtého potomka. První dvě děti porodila Kim sama, ale poslední miminko přivedla na svět náhradní matka. Jak to bude tentokrát?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Čtvrté dítě ostře sledovaného páru má být chlapeček. Doma už ho čekají sourozenci North (5) a Saint (3) a nejmladší Chicago (11 měsíců). Poslední dceru jim odnosila náhradní matka a stejně tomu bude i nyní. Kim rodit nebude. Využije opět stejné ženy jako minule. 

Kim Kardashian na sebe práskla, jak kojila s krabičkou mléka v podprsence

Kim se nedávno nechala slyšet, že její partner by měl nejraději celou kopu dětí. 
„Kayne chce další děti. Úplně mě tím obtěžuje. Chtěl by jich tak sedm,“ prohlásila ve své reality show Keeping Up With The Kardashians.

Kim a Kanye měli k dispozici ještě jedno oplodněné embryo, které teď využili, píše deník The Sun. A chlapeček by měl na svět přijít v květnu.

Potvrzeno! Kim Kardashian a Kanye West budou mít třetí miminko

Poslední těhotenství, kdy páru odnosila dceru jiná náhradní matka, si Kim velice pochvalovala. Mnoho fanoušků ji ale za rozhodnutí, že nebude rodit sama, ostře kritizovalo. Nevěřili jí totiž údajné zdravotní komplikace při předchozích dvou porodech. Měli zkrátka pocit, že si nechce zkazit postavu.

Kim Kardashian poprvé ukázala třetí dítě! Ve videu své sestry Kylie

„Těhotenství je pro mě nejhorším zážitkem mého života,“ napsala tehdy Kim na svém blogu jeden z důvodů, proč se rozhodla pro náhradní matku. Jako jedna z mála známých osobností totiž bez obalu přiznala, že těhotenství nemusí být pro každou ženu nejkrásnějším obdobím v životě.

Témata: Těhotenství, Slavní rodiče, Od těhotenství k porodu, Sam, Reality show, Kim Kardashian, Děti, The Sun, Náhradní matka, Realita, Saint, Čtvrt, Čtvrté dítě, Známá osobnost, Kay, Sledovaný pár, Matka, Stejná žena, Kim Kardashianová, Chicago, Pór, Nejkrásnější období, Kanye, Potomek, Poslední těhotenství