Maminka.czKrása a styl

Buďte krásná díky granátovému oleji

Reklama 11.  10.  2016
Pozitivní účinky granátového jablka na zdraví jsou dobře známy. Víte ale, že blahodárně působí také v kosmetice? Podpořte přirozenou pružnost své pleti, zjemněte vrásky a bojujte proti negativním vlivům prostředí se 100% přírodní péčí Weleda z granátového jablka.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Granátové jablko vyvažuje extrémy. Stabilizuje a uvolňuje pokožku procházející přechodem z jedné fáze do druhé, vyhlazuje a regeneruje zároveň. Vzácný olej ze semen granátového jablkaantioxidační a regenerační schopnosti, protože obsahuje vysoký podíl polyfenolů. Olej ze semen granátového jablka revitalizuje buňky kůže, takže pokožka je pak napnutější a vyhlazená.

Účinky tohoto jedinečného oleje využívá přírodní kosmetika Weleda ve své pleťové a tělové péči. Jednou ze základních složek granátové pleťové péče Weleda je také arganový olej z Maroka. Weleda pleťová péče Granátové jablko zjemňuje vrásky a vyhlazuje pleť. Zlepšuje její elasticitu a aktivuje přirozenou regeneraci buněk.

Klepněte pro větší obrázek 
Olej ze semen granátového jablka revitalizuje buňky kůže, takže pokožka je pak napnutější a vyhlazená.

Tělová péče Granátové jablko regeneruje pokožku, pomáhá předcházet jejímu stárnutí. V Regeneračním oleji Granátové jablko se s olejem ze semen granátového jablka snoubí s účinky jojobového, sezamového nebo makadamového oleje a vytváří unikátní kombinaci účinných látek, které zabraňují stárnutí pokožky a napomáhají její regeneraci.

Klepněte pro větší obrázek 
Pleťová péče Granátové jablko zjemňuje vrásky a vyhlazuje pleť.

Pouze prvotřídní kvalita

Zdroj dokonalého BIO oleje ze semínek granátového jablka Weleda nalezla v odlehlé oblasti Kayseri v turecké Cappadocii, kde se nachází malé rodinné farmy s 10 až 25 hektary tradičně pěstovaných granátových jabloní. Stovka farmářů tu pro Weledu produkuje zhruba dvě tuny vysoce kvalitního BIO oleje ze semínek granátového jablka na celkové ploše asi tisíce hektarů. Díky podpoře trvale udržitelných zemědělských metod, garantovanému odběru a stabilním cenám bylo dosaženo podstatného zvýšení kvality oleje.

Klepněte pro větší obrázek 
Regenerační olej Granátové jablko obsahuje unikátní kombinaci účinných látek, které zabraňují stárnutí pokožky a napomáhají její regeneraci.

Granátové jablko: symbol věčné krásy

V mnoha kulturách je granátové jablko známé už po tisíce let. Pochází ze starověké Perské říše – na jejím území je dnes Řecko, Turecko, Írán a Irák – a stále se pěstuje zejména ve Středomoří, na Středním východě a v Indii. Tyto kultury už od dávných dob vnímají granátové jablko jako symbol krásy, plodnosti, smyslnosti a síly.

Klepněte pro větší obrázek 
Granátové jablko je v mnoha kulturách symbolem krásy, plodnosti, smyslnosti a síly.
Témata: Krása a styl

Video