Byt jako ze škatulky každý den? Stačí vám 15 minut

Hanka 14. 3. 2013 18:39
Nezlobte se na mě,ale to bych musela být prase abych tohle nedělala každý den-několikrát.. A s dětma obzvlášť.Zametat,vytírat,vysávat...Když ne každý den,tak několikrát za den.Ne že bych měla doma "bordel" ale drobky z rohlíků,sušenek a pod.jsou na denním pořádklu-která z nás to nezná? Vysajete a dítko vysype koš s hračkama a pod tím zase drobky.. Takovéhle rady si opradvu můžete nechat od cesty.Nápad se zapálenýma svíčkama jde jen když děti nejsou doma,nebo když spí..Nennechavé ručky dětí by mě teda taky nenechali v klidu mít po celém bytě otevřený oheň... =-O Celý článek takto napsaný je zbytečný..
reny 14. 3. 2013 20:28
přesně...celý článek k ničemu.....a ještě k tomu házet šály do prádla a nějaký tip abych nemusela každý den prát by neměli
14. 3. 2013 22:57
Zametat večer? Drobky se roznesou už během dne, přestože několikrát denně se je snažím aspoň smetáčkem uklidit. A kdo má malé děti, hlavně takové šťoury, co máme my, tak než uklidí jednu věc, dětičky roznesou deset dalších... A to je se vším. Největší radost mají z toho, když něco uklidím a ony to hned vytáhnou - to je panečku zábava!
3