Čas nevhodný k marodění. Jak zvládnout nemoc v prvním trimestru?

Rady na žalobu 17. 2. 2015 05:46
Nezlobte se ale "zvažte možnost vakcinace proti chřipce ještě před početím" může napsat jen absolutně neznalý člověk, který dítěti způsobí celoživotní problémy. Většina studií totiž ukazuje, že tyto vakcinace zásadním způsobem ničí imunitní systém a zatímco jednu virovou skupinu likvidují, proti dalším výrazně zvýší riziko nakažení. Navíc je vysoké riziko, že vaše dítě bude mít velmi výrazně oslabený imunitní systém právě proti chřipkovým virům. Vakcinace je to nejhorší co můžete pro sebe a své děti udělat! Je to jen byznys s naším zdravím, na kterém se podílejí a doporučují ho největší hlupáci. Sám mám známou, která po očkování prodělala klinickou smrt a nyní má řadu závažných poruch. Taky si nechala poradit. A vzpomeňte, jek dopadlo slavné očkování proti rakovinně děložního čípku. Po tom co sterilizovalo desítky mladých dívek, se v tichosti otočil list. Dejte si velký pozor, co z moderních vymožeností lékařské vědy použijete!
gobelle 27. 9. 2015 08:40
Sterilita po HPV vakcinaci je úúúúúúúúúúúplná volovina nemá vůbec souvislost s hormony, ovulací, kvalitou endometria etc. Určitě jste řádně studovaný odborník, který vakcínám rozumí víc než všichni erudovaní hygienici a další, kteří se mnoho let v tomto konkrétním oboru vzdělávali až do úplné hloubky
Petra 22. 2. 2015 12:17
Jako z jakého postavení zde doporučujete užívání Sinecodu, Mucosolvanu a běžně dostupných nosních kapek???? Vše z toho, zvláště v prvním trimestru, není povoleno!!! Sinecod je silně tlumící lék KODEINOVÉHO TYPU Nic z toho co tu píšete za úžasné rady v medikaci není povoleno! Nejspíš nejste lékárník, ani lékář! Uvědomujete si, co jste mohla všechno zavinit????
Ivana 8. 4. 2015 15:49
Sinecod není lék kodeinového typu! Přečtěte si složení a poté něco pište. Mimochodem, už podle názvu: "sine" - latinsky "bez", "cod" je zkratka pro kodein, lék byl takto pojmenován právě proto, že neobsahuje kodein!!
4