Maminka.czZdraví

Časopis Dieta vyhlásí vítěze 7 statečných/Hubneme do plavek

redakce 8.  7.  2013
Časopis Dieta vyhlásí vítěze 7 statečných/Hubneme do plavek
S časopisem Dieta hublo od ledna pod dohledem odborníků sedm odvážných čtenářek už poosmé. Tentokrát pod vedením šéfredaktorky Petry Lamschové, výživové poradkyně Jany Vašákové a výživového specialisty Petra Havlíčka.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

ČEKÁ VÁS VELKÁ PROMĚNA NAŠICH 7 SOUTĚŽÍCÍCH.TĚŠTE SE NA VYHLÁŠENÍ SOUTĚŽE 7 STATEČNÝCH/HUBNEME DO PLAVEK, JEJÍŽ FINÁLE VYVRCHOLÍ JIŽ V NEDĚLI 14. ČERVENCE 2013 V AREÁLU ŽLUTÉ LÁZNĚ, PRAHA 4.

Soutěžící podstoupily komplexní vyšetření v centru Vittore, absolvovaly přednášky na téma správné vaření a cvičení. Od partnerů akce obdržely Xbox a Power Plate pro domácí použití po dobu hubnutí s časopisem Dieta. Držely se stravovacího plánu a doporučených pohybových aktivit. Nakonec soutěžící čekala i celková proměna a profesionální focení.

Teď mají za sebou velmi aktivní čtyři měsíce. Soutěžící mají dole téměř 60 kg.A KDO VYHRÁL, SE DOZVÍTE PRÁVĚ NA SLAVNOSTNÍM VYHLÁŠENÍ VE ŽLUTÝCH LÁZNÍCH.

NIKOLA SUCHÁNKOVÁ, 21 let, studentka VŠ

KRISTÝNA KÁROVÁ, 23 let, studentka VŠ

PETRA ŠORMOVÁ, 25 let, asistentka v CK

IVANA SUCHÁNKOVÁ, 43 let, organizační pracovnice

BARBORA HAUPENTHAL, 34 let, jazyková lektorka, MD

RADKA JURKOVÁ, 25 let, administrativní pracovnice

ŠÁRKA KRUŽÍKOVÁ, 30 let, porodní asistentka

CO PRO NĚ BYLO NEJVĚTŠÍ VÝZVOU, JAKÉ ZMĚNY VE SVÝCH ŽIVOTECH UDĚLALY A CO JE PŘIMĚLO DOSTAT SE AŽ TAK DALEKO A ZÍSKAT SVOU VYSNĚNOU VÁHU, SE DOZVÍTE V ČERVENCOVÉM ČÍSLE ČASOPISU DIETA, KTERÉ JE PRÁVĚ V PRODEJI.

Témata: Zdraví, dieta, Komplexní vyšetření, Čas, Power plate, Xbox, Slavnostní vyhlášení, Domácí použití, Profesionální focení, Vyhlášení soutěže, Vít, Časopis, Zdraví na Heureka.cz