Maminka.czZdraví

Časopis Dieta vyhlásí vítěze 7 statečných/Hubneme do plavek

redakce 13.  6.  2013
Časopis Dieta vyhlásí vítěze 7 statečných/Hubneme do plavek
Vydavatelství Mladá fronta a časopis Dieta z divize Časopisy připravily soutěž 7 statečných/Hubneme do plavek, jejíž finále vyvrcholí v areálu Žluté lázně, Praha 4, v neděli 14. července 2013 od 13.00 hodin.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

S časopisem Dieta hublo od ledna pod dohledem odborníků sedm odvážných čtenářek už poosmé. Tentokrát pod vedením šéfredaktorky Petry Lamschové, výživové poradkyně Jany Vašákové a výživového specialisty Petra Havlíčka.

Soutěžící podstoupily komplexní vyšetření v centru Vittore, absolvovaly přednášky na téma správné vaření a cvičení. Od partnerů akce obdržely x box a power plate pro domácí použití po dobu hubnutí s časopisem Dieta. Držely se stravovacího plánu a doporučených pohybových aktivit. Nakonec soutěžící čekala i celková proměna a profesionální focení.

Hlavním programem červencové akce je vyhlášení výsledků soutěže 7 statečných/Hubneme do plavek. Vyhlášení vítěze předchází soutěže o uvaření nejlepšího dietního menu, vystoupení afrofitness, cvičení piloxing, soutěž ve výdrži v jízdě na rotopedu. Po vyhlášení všech výsledků následuje tombola.

Doprovodný program nabízí volejbalový turnaj, jízdu v dračích lodích, bosu, power plate, x box a další cvičení pod dohledem zkušených trenérů. Garantem akce jsou odborníci Petra Lamschová, Jana Vašáková a Petr Havlíček.

Den plný zábavy a soutěží v Žlutých lázních moderuje Hanka Kynychová. Akce se koná ve spolupráci s TV Metropol. Více informací naleznete na: http://www.fitweb.cz/sedm-statecnych/velke-finale


Témata: Zdraví, Časopis Dieta, dieta, Domácí použití, Hlavní program, Tombola, Profesionální focení, Čas, Vít, Power plate, Jana Vašáková, Hanka Kynychová, Komplexní vyšetření, Velké finále, Zkušený trenér, Časopis, Zdraví na Heureka.cz

Video