Maminka.czČasopis Maminka

Časopis Maminka fotí dětskou módu u moře

Alice Rossi 17.  5.  2017
Všechny dobré lifestylové časopisy jezdí zjara k moři fotit módu. Takže jsme museli jet i my, tedy časopis Maminka. Zatímco ostatní s sebou vezou modelky z modelingových agentur, které jsou vycepované, vědí, jak se postavit, kdy mluvit, kdy mlčet, jak zaujmout fotografa a vědí, že tohle rozhodně není žádná dovolená, my s sebou vezeme děti.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Čtyři děti. Ještě žádné z nich neoslavilo páté narozeniny a už od cesty na letiště touží po jediném: Vzít si plavky a celý den strávit v bazénu.

Plno dětí, plno kufrů

Naše skupina je početná. Kromě šéfredaktorky a její čtyřleté dcery Adiny vyrazil na Kanárské ostrovy fotograf Vlado, jeho asistent Honza, který s sebou bere ženu a půlročního syna Jáchyma, a další dvě děti Laurinka (2,5) a Filípek (4 roky). Kufrů máme požehnaně. Vždyť v nich také vezeme veškeré oblečení a další potřebné vybavení. Máme tu v plánu nafotit čtyři módní editorialy pro časopis, takže se máme co otáčet.

Let proběhl relativně v pohodě. Pět hodin uteklo jak voda díky sympatickým letuškám a dobrému občerstvení. Na Fuerteventuře je super teplé počasí, pofukuje svěží vánek od Atlantiku a všechny děti se nadšeně hned po příjezdu do Caleta de Fuste vrhly k bazénu, zatímco dospělí si rozdělili služby. Jeden hlídal, další nosili kufry, vybalovali vybavení, vyřizovali věci ohledně ubytování celého týmu, půjčení aut a tak dále.

Klepněte pro větší obrázek

Fotíme v dunách i v rybářské vesnici

Další dny máme v plánu fotografování. Což také není jen tak. Za prvé bylo potřeba zabavit děti, ať si užijí, a hned pak vybrat vhodné lokace, kde editorialy nafotíme. Děti nás naštěstí hned první den nechaly vyspat a ke štěstí jim stačil velký bufetový snídaňový stůl a příslib, že brzy půjdou do bazénu.

Fotograf Vlado se šéfredaktorkou Alicí objeli autem celý ostrov, hlavně místa, která jim doporučila majitelka cestovky Canaria Travel, a pak už jen plánovali. Nadšení byli z písečných dun u Corallejo (to určitě budou i děti), z vesničky ve vnitrozemí Betancuria i z rybářské vesničky Ajuy. Snad budou výlety bavit i děti, co mají být za modely.

Alice Rossi, šéfredaktorka časopisu Maminka

Video: Podívejte se, jak probíhala akce Jarní nákupy s časopisem Maminka a značkou Lindex

GALERIE: Redakce Maminky na Fashion Weeku obdivovala mámu Simonu Krainovou
Šéfredaktorka Alice vám poradí, kam vyrazit na výlet s kočárkem
Galerie: Podívejte se na první fotky těhotné Agáty Prachařové s bříškem

 

Témata: Časopis Maminka, Moře, fashion week, Čas, Vlado, Ryba, Maminka, Teplé počasí, Kanárské ostrovy, Mód, Letiště, Atlantik, Duna, WEEK, Půlroční syn, Honza, Šéfredaktorka, Svěží vánek, Šéfredaktorka časopisu, Letuška, Alice Rossi, Alice Ross, Jarní nákup, Lindex, Filípek