Maminka.czVaše příběhy

Čekala na adopci, když otěhotněla. Obě děti se narodily ve stejný den!

redakce Blesk pro ženy 14.  5.  2020
Tohle se stalo mnoha ženám, které se marně snažily otěhotnět. Ve chvíli, kdy se smířily s tím, že vlastní dítě mít nebudou, a zažádaly o adopci, pár dní poté našly na těhotenském testu dvě čárky. A stejný příběh se stal i sedmadvacetileté Whitley. Adopci však nezrušili a chlapci mají narozeniny téměř ve stejný den.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Whitley Coxey (27) toužila otěhotnět dlouhé roky. "S manželem jsme se neúspěšně snažili o dítě rok. Potom jsme vyhledali odbornou pomoc, ale ani s ní nám nebylo přáno. Každý měsíc jsem byla zklamaná čím dál tím více a záviděla jsem každé ženě s kočárkem nebo těhotenským bříškem," vzpomíná Whitley. 

Po desítce marných pokusů začala přemýšlet o adopci a léčení neplodnosti chtěla ukončit. Manželé si začali zjišťovat potřebné informace o adopci. "Šlo to vlastně celkem rychle. Rodině jsme oznámili, že se chystáme adoptovat novorozence a končíme s urputným snažením." Blízcí přátelé i rodiče manželů vstřebali tuto informaci celkem rychle, co je ale velmi překvapilo, byla následující zpráva, kterou Whitley oznámila na další zahradní sešlosti. 

Zprávy – Aktuálně z domova i ze světa

Pár dní po schválení adopce se totiž stal zázrak. Na těhotenském testu se Whitley ukázaly dvě čárky!  "Čekáme první dítě, ale budeme čtyři!" Whitley nečekaně otěhotněla a chlapec, kterého čekala, měl na svět přijít ve stejný den jako jeho adoptovaný bratr. Manželé adopci nezrušili a těšili se z brzkého příchodu dvou chlapců. "Byl to zázrak! Čekání se vyplatilo. Někdo to takhle očividně naplánoval za mě," dodává Whitley. Spokojení manželé spolu nyní vychovávají dva zdravé chlapce Jeba a Portera.

Nejsmutnější příběh! Miminko žilo jen sedmnáct minut. Z fotek až mrazí
Témata: Láska a vztahy, Rodina a vztahy, Vaše příběhy, Rodina a vy, Těhotenský test, Adopce, Sešlost, Čárka, Marný pokus, Manžel, Národ, Stejný den, Porter, Děti, Chlapec, Těhotenské testy na Heureka.cz