Maminka.czSlavní rodiče

Celebrity, kterým se letos poštěstilo a čekají potomka

LH 12.  9.  2013
Celebrity, kterým se letos poštěstilo a čekají potomka
Podívejte se na přehled zahraničních celebrit, které se chlubí rostoucím těhotenským bříškem a jejich šťastných partnerů.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Emily Bluntu nás známá hlavně z filmu Ďábel nosí Pradu potvrdila, že se svým partnerem Johnem Krasinskim čekají prvního potomka. Třicetiletá herečka více neprozradila, uvedla pouze to, že potomek byl plánovaný.

Megan Fox spolu se svým Brianem Austinem Greenem příliš neotálela a pouhý rok po porodu přišla opět do jiného stavu. S hvězdou legendárního seriálu Beverliy Hills 90210 plánují velkou rodinu a tak radostná zpráva nikoho příliš nepřekvapila.

Kate Winslet není žádná začátečnice. Koncem roku by měla na svět přivést své třetí dítě. Britská herečka je již potřetí vdaná, každé dítě tak má s jiným partnerem. Těhotenské bříško předvedla na premiéře svého posledního filmu Labor Day, kde doslova zářila spokojeností.

Pokud vám jméno Lauren Silverman nic neřekne, možná si lépe zařadíte muže, se kterým nechtěně otěhotněla. Otcem miminka, které by mělo přijít na svět v únoru, je totiž Simon Cowell– drsný porotce talentových soutěží X Factor a American Idol. K bývalé ženě svého kamaráda Andrewa se Simon zachoval jako gentleman a věnoval ji přepychový dům v Beverly Hills, čím své otcovství nepřímo potvrdil.

Dcera miliardáře Donalda Trumpa Ivankadala o svém druhém těhotenství vědět už v dubnu. Se svým manželem Jaredem Kushnerem plánují dojít ke konečnému číslu tři.

Bývalá Bond girl Halle Berry by měla rodit každým dnem. Americká kráska, které by málokdo tipoval blížící se padesátku, si i ve vysokém stupni těhotenství potrpí na eleganci a vedle svého manžela Oliviera Martineze se ráda ukazuje v sexy šatech a na podpatkách.

James Van der Beek se proslavil rolí v tanagerském seriálu Dawsonův svět. S manželkou Kimberly se letos stanou již trojnásobnými rodiči.

Jason Biggs alias Jim z „Prciček“ se po pětiletém manželství s Jenny Mollenovou konečně odhodlal k pořízení přírůstku do rodiny. I oni si zvolili Twitter jako prostředek pro oznámení radostné události – Jason na sociální síti zveřejnil manželčin ultrazvuk a pro jistotu i fotografie několika těhotenských testů.

Přehled celebrit v očekávání uzavírá Jennifer Love Hewitt. Po náročném hubnutí se jí podařilo dosáhnout znovu své štíhlé postavy. Paradoxně krátce po návratu ke svým proporcím otěhotněla a znovu začíná nabírat těžce shozená kila. Tentokrát ji ale přibývání na váze vůbec nevadí.

Témata: Slavní rodiče, Celebrity, Megan Fox, léto, Brian Austin Green, Ďábel nosí Pradu, Halle Berry, Donald Trump, Emily Blunt, Kate Winslet, John Krasinski, Blunt, Radostná zpráva, Jared, Let, Post, Kráska, Těhotenské bříško, Jason, Lauren, Megan, Kimberly, Andrew, X Factor, Pouhý rok