Maminka.czSlavní rodiče

Celebrity nosí své děti špatně! Podívejte se, co jim provádějí

Radka Walerová 2.  7.  2018
Nošení kojenců a batolat ve všelijakých nosítkách není populární jen v Česku. Už dávno mu propadly i celebrity. Ale je třeba přiznat, že snad většina z nich vláčí děti způsobem, nad kterým se kdejaký fyzioterapeut pozastaví.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

 

Každý, kdo se rozhodne nosit své děti, ať už v šátku nebo nějakém hotovém nosítku, dříve nebo později narazí na tři hlavní zásady: Za prvé, nosítko musí být kvalitní, aby dítě dobře podpíralo – většina běžných klokanek takovému požadavku nevyhoví ani smykem. Za druhé, dítě musí být pevně uvázané, aby samo neneslo tíhu své páteře a hlavy. A za třetí, dítě se nikdy nemá ocitnout v poloze s obličejem ven, zády k rodičům – není to ideální fyziognomicky, navíc mu tak hrozí přehlcení podněty. 

Zkušený pediatr radí, jak okamžitě utišit plačící miminko. Stojí to za vyzkoušení!

Většina celebrit, které nadchlo nošení dětí, si s ničím podobným rozhodně hlavu nelámala či neláme. Stačí se podívat do galerie, na většině z desítek fotek vidíte miminko, které na rodiči spíše visí – už jste slyšeli potupný výraz "visítko"? A krom toho ještě koukají ven. 

VIDEO: Podívejte se, jak děti nosit správně

Tyhle slavné matky rodily po čtyřicítce! Co si na tom pochvalují?
Zkusili jsme s dětmi vyrobit zmrzlinu. Jak se nám povedla?
Témata: Slavní rodiče, Slavní tatínci, Novorozenec, Batole, Kojenec, Miminko, Celebrity, Výbavička pro miminko, Nosítko, nošení dětí, Česká republika, Desítka fotek, Fyzioterapeut, Děti, SPA, Nošení, Nosítka, Rodiče, Hlavní zásada, Většina, Vaky a nosiče dětí na Heureka.cz