Maminka.czSlavní rodiče

Celebrity prozradily, jaké hračky jejich děti baví

redakce 15.  11.  2018
Tam, kde se sejde větší množství známých celebrit se svými ratolestmi, bývá o rozruch a zábavu postaráno. A to platilo i na slavnostním otevření hračkářství Kidtown, kde děti najdou jenom chytré hračky, které je motivují k vlastnímu experimentování.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Ke svým narozeninám si hračkářství Kidtown nadělilo druhou pobočku na pražských Vinohradech, kterou s pomocí dětí známých osobností slavnostně otevřelo. Rodičům se to před Vánoci hodilo, neodešli s prázdnou. Někdo dárky využije až pod stromeček, ale někteří jsou vzorní a mají už dávno nakoupeno.

Chceme si všechno osahat a vyzkoušet

Herec Mirek Etzler přišel s partnerkou a čtyřměsíčním synkem. „Helena nerada vybírá dárky na internetu, chce si vše osahat a vyzkoušet. Rádi jsme přijali pozvání, a využili tak právě možnosti všechny hračky vidět v akci“, pochvaloval si prodejnu Kidtown.

Agáta Hanychová  přivedla syna, který letos nastoupil do první třídy: „Kryšpín je trošku rozladěný, nejsou tady žádní Pokémoni,“ smála se Agáta. Nakonec ale odcházel s krabičkou chytré hmoty a byl moc spokojený.

Testujeme s dětmi: Mluvící panenka, která se vyvíjí od miminka po batole

Putty hmotou byla nadšena i dvojčata Štěpánky Duchkové. „Asi jim to připomíná sliz, který je momentálně baví nejvíc, dokonce si ho v posledních týdnech denně vyrábějí sami. Tato činnost je viditelná i na koberci a na sedačce v dětském pokoji, máme ho snad všude,“ posteskla si Štěpánka.

Je to náš malý vědec

S dcerkou Jasmínou se zastavila Kristina Kloubková. Pojaly návštěvu hračkářství jako svoji dámskou jízdu. „Jasmínka si moc užívá, když vyrazíme takhle spolu," usmívala se Kristina.

Kristýna Janáčková vzala na slavnostní otevření i svého muže a samozřejmě syna Luise. „Luis je náš malý vědec, nejvíce ho zaujala sada válečků s barevným olejem.“

Pětiletý kluk vysvětluje, proč nejí maso. Jsem hrdý vegan, říká

Podívat se přišel i herec Saša Rašilov s dcerkou Maruškou, té se ale ze všech těch hraček nejvíce líbila balónková výzdoba. Stejně tak vedly prim balónky u syna Evy Jasanovské, Adrianka. Dcera Anička si zase zamilovala koš s kopacími míči. Tam se uvelebila a zůstala skoro po celou dobu návštěvy.

Zastavila se také spisovatelka Radka Třeštíková se synkem Jonatanem. „Občas s dětmi zajdu do Kidtownu na Praze 6, mají to tam rády, tak jsme přišli okouknout i nového bratříčka.“ Celá párty se nesla v komorní a přátelské atmosféře. Všem se nová prodejna líbila a u dětí platilo pořekadlo, kdo si hraje nezlobí.

Testujeme s dětmi: Desková hra na obchod chytla děti i rodiče
Testujeme s dětmi: Hrdina Tlapkové patroly, který děti učí písmena
Témata: Slavní rodiče, Mateřská a rodičovská dovolená, Hry pro děti, Hračky pro děti, Celebrity, Vánoce, Agáta Hanychová, Luis, Saša Rašilov, Kristýna Janáčková, Vánoce 2018, Celá doba, Kristina Kloubková, Pokémon, Hračky, Pórek, Adrian, Štěpánek, Jak, Praha, Hračkářství, Vinohrady, Adrianka, Známá osobnost, Hráč, Hračky na Heureka.cz