Maminka.czSlavní rodiče

Celý svět slaví: Kate a princ William mají chlapce!

LH 22.  7.  2013
Pro Brity nepochybně událost roku, ale i tady u nás netrpělivě očekávaná zpráva – vévodkyně Kate Middleton konečně porodila!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Nakonec se tak nestalo ani 13., ani 14. července, jak se tipovalo v sázkových kancelářích, ale až o týden později. Královský potomek spatřil světlo světa v porodnici Panny Marie, kde před 31 lety rodila Lady Diana. Nemocnice je už několik týdnu v obležení novinářů, kteří zůstávají dnem i nocí v pohotovosti. Stovky hodin čekání konečně došly svého naplnění.

Porod proběhl bez komplikací - maminka je v pořádku. V porodnici zůstanou spolu s princem Williamem přes noc, uvedl mluvčí Buckinghamského paláce.

Navzdory spekulacím o holčičce, které rozdmýchalo Catherino přeřeknutí během oficiální návštěvy městečka Grimsby, se nakonec v 16:24 londýnského času narodil chlapeček. Váží 3,8 kila. Jeho jméno zatím nebylo veřejnosti sděleno. Do královské rodiny dnes přibyl další muž, na kterého čeká velká budoucnost.

TAKÉ VÁS ZAJÍMÁ: Intuitivní a citlivé – takové bude královské dítko podle hvězd

První dítě prince Williama a vévodkyně z Cambridge je třetí v pořadí nástupnictví na trůn.

Zdroj: dailymail.co.uk

Témata: Slavní rodiče, Princ William, Svět, Kate a princ William, Celý svět, Kate, Obležení, William, Dítě prince, Sla, Princ, Lady Diana, Královský potomek, Lad Diana, Máj, Celý, Kat, Chlap