Maminka.czČasopis Maminka

Červnová Maminka je tu. Titulku zdobí Agáta Prachařová s dcerou Miou

redakce 17.  5.  2018
Právě vychází červnová Maminka. Na titulní stránce je tentokrát modelka a moderátorka Agáta Prachařová, která nám v rozhovoru prozradila, že by ještě chtěla třetí dítě.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"První dítě jsem si neuměla užít, asi jsem na to ještě neměla věk. Přišla jsem si spíš jako onuce," přiznala Agáta s tím, že u druhorozené Mii to má přesně naopak. Podle ní jsou i holky inteligentnější. Jak dceru vychovávají a kdo ji více rozmazluje se dočtete v nové vyletněné Mamince, která je opět plná zajímavého čtení. 

Klepněte pro větší obrázek

Léto se blíží a tak se v červnovém čísle věnujeme cestování. S našimi radami budete cestovat v pohodě s novorozencem, batoletem i předškolákem. Dozvíte se třeba i to, jak pojistit svoje dítě. 

Věnovali jsme se i těhotným ženám, které přišly do jiného stavu díky IVF. Na co se mají připravit? A týkají se jich nějaká zvláštní pravidla? V čem se liší toto těhotenství od těhotenství po přirozeném početí? 

Poradíme vám 10 věcí, které musíte zažít než se stanete maminkou, protože pak už na ně nebude čas. Víte, co byste měla stihnout ještě před porodem? 

Pomůžeme vám zvládnout těhotenství s alergií. A poradíme, jak naučit vaše batole v noci spát. 

Agáta Prachařová: Přála bych si třetí dítě, ale nevím, jak by se s tím vyrovnal Kryšpín

Čeká vás spoustu zajímavého čtení, rad, módy a receptů. 

Kupte si Maminku přes SMS

Červnovou Maminku si můžete koupit i přes SMS. Jak na to? Je to jednoduché! Stačí, když pošlete SMS na číslo 902 11 ve tvaru:

MAMINKA1806W mezera JMÉNO mezera PŘÍJMENÍ mezera ADRESA mezera MĚSTO mezera PSČ

Příklad: MAMINKA1806W Jan Novak Prubezna 233 Olomouc 779 00

Cena každé přijaté SMS je 60 Kč vč. DPH (zahrnuje poštovné i balné).

Provozuje CN INVEST, a. s., infolinka 296 363 199 ve všední dny 8–16 hod., mobil@cninvest.cz, www.platmobilem.cz

A ještě něco: Stále se můžete přihlašovat do soutěže Maminka roku. „Není to žádná soutěž krásy. Jde nám o životní příběhy maminek, které mohou inspirovat ty další,“ vysvětluje šéfredaktorka Alice Rossi. Jak se do soutěže přihlásit a jaké jsou kategorie, se dozvíte na stránkách www.maminkaroku.cz

Agáta Prachařová: Třetí dítě bych si přála, ale nevím, jak by to vzal Kryšpín
Staňte se MAMINKOU ROKU. Můžete vyhrát ceny v hodnotě až 700 000 Kč!
Maminka vydává speciál Čekám miminko. Nesmí chybět žádné těhotné
Témata: Těhotenství, Časopis Maminka, Batole, Životní příběh, Dcera, Moderátorka, Červnové číslo, Přirozené početí, Modelka, Zvláštní pravidlo, Alice Ross, Titul, Zajímavé čtení, Alice Rossi, Titulek, Poštovné, Těhotná žena, Agáta Prachařová, Maminka, Červ, První dítě

Video