Maminka.czSlavné maminky

Miss Czech Republic Denisa Spergerová v šoku: Místo kluka čeká holčičku! Co nám o svém těhotenství prozradila?

Dita Mrázková 3.  12.  2021
V devatenácti se stala nejkrásnější dívkou republiky, na Miss World se probojovala do TOP 10. Skvěle rozjetou kariéru ale nedávno zastínila tak trochu nečekaná novinka. A o pár měsíců přišlo překvapení z největších. Místo avizovaného chlapečka Denisa za pár měsíců porodí malou princeznu! Počáteční šok ale brzo vystřídala velká radost.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Když se dívka stane modelkou, notabene Miss, založení rodiny u ní asi není na programu dne. Jaká byla vaše reakce, když jste zjistila, že čekáte miminko?

Byla jsem překvapená, jelikož to v plánu ještě nebylo, ale když vidím, jaké problémy s početím mají dívky kolem mě, tak jsem vlastně ráda. Jak tvrdí odborníci, nejlepší léta pro početí jsou kolem dvaceti až pětadvaceti let. A já chtěla být vždycky mladou maminkou.

Jak probíhal první trimestr a jak si užíváte ten druhý?

V prvním jsem měla ranní a večerní nevolnosti, ale nebylo to tak zlé. Druhý trimestr si užívám skvěle. Je to krásné období, nevolnosti pomalu ustávají, cítím víc energie, moje tělo se novému stavu už přizpůsobilo.

Máte o těhotenství a porodu něco „nastudováno“? Nebo dáváte na rady zkušenějších maminek?

Mám vše nastudované, přečetla jsem několik knížek a stále hledám různé informace na sociálních sítích. Chci být co nejlépe připravená, abych vše zvládla bez problému a věděla, co a jak. A samozřejmě vše ukáže konkrétní situace a praxe. Ráda si nechám i poradit od zkušených maminek.

Herečka Reese Witherspoon upřímně o mateřství: Stát se mámou ve dvaceti nebo ve čtyřiceti je obrovský rozdíl!

A dostala jste už nějakou opravdu originální radu?

Používat selský rozum, intuici a cit.

Na Instagramu jste s partnerem nedávno sdíleli odtajnění pohlaví miminka. Radovali jste se z chlapečka, nakonec je ale všechno jinak…

Pohlaví miminka jsem ze začátku věděla jen já. Viktorovi jsem to tajila celé tři měsíce a chtěla mu udělat překvapení právě tou Gender Reveal party, kde jsme pohlaví miminka odtajnili. Celou dobu jsem tak počítala s chlapečkem, což mi bylo i potvrzeno na ultrazvuku, jenže na poslední kontrole bylo všechno jinak. Došlo k nedorozumění a výsledkem je, že to bude princezna, na kterou se už moc těšíme!

Témata: Těhotenství, Slavné maminky, Životy slavných, Instagram, Topmodelka, Ultrazvukové vyšetření, Miss World, Miss, šok, Gender reveal party, Viktor, Denisa Spergerová, Denis Spergerová, Česká Miss, Czech Republic, Nedorozumění, Dívka, Pár měsíců, Chlapeček, Modelka, Odtajnění, Kluka, Holčička, Gender